Eten & Drinken

Live Cooking Buffet

Geniet  van ons uitgebreide en onbeperkte Live Cooking buffet. Op de buffeteilanden serveren we tal van koude gerechten en heerlijke salades. Op het warme buffet heeft onze chefkok een varieteit van diverse (seizoens) gerechten voor u samengesteld en bereiden we een aantal gerechten à la minute voor u. Voor elke smaak presenteren we diverse culinaire verrassingen. Op het eind van de avond serveren wij op de buffeteilanden een dessertbuffet voor u.

Gedurende de avond serveren wij onbeperkt binnenlands gedistilleerde dranken, bestaande uit huiswijn, tapbier (Bavaria), frisdrank, vruchtensap, port, sherry, vermouth, jenever en vieux.

Tijden en prijzen

Aanvang zaterdag 19.00 uur
Aanvang zondag 17.00 uur
Prijs volwassenen € 37,50
Prijs kinderen 4 t/m 12 jaar € 17,50

Het Live Cooking Diner buffet op zondag begint om 17:00 uur. Daarnaast zijn de kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar op zondag gratis.  

Tijdens feestdagen kunnen de aanvangstijden afwijken en gelden andere prijzen. Bij te weinig deelnemers kunnen wij het buffet niet door laten gaan. 

LET OP: Onze zomerstop voor het Live Cooking diner op zaterdag en zondagavond is van zaterdag 15 juli tot en met zondag 12 augustus. Wij verwelkomen u graag weer op zaterdag 18 augustus 2018. Ons Live Cooking Brunchbuffet (iedere zondag, 12.00 uur) is wel de gehele zomerperiode te reserveren.

Reserveer een tafel voor uw Live Cooking Diner buffet.

Ontdek ook

Handig om te weten

  • Gratis WIFI
  • Ideale ligging bij de A15
  • Dichtbij Rotterdam
  • Gratis parkeren
  • Ruim terras
  • Betalen met Pinpas, CreditCard of contant