Eten & Drinken

Dineren

Update 

Ons restaurant is weer geopend. Er geldt een maximale capaciteit van 50 personen per ruimte. U bent vanaf 5 juni van harte welkom met maximaal 4 personen of uw eigen huishouden. We werken vooralsnog met tijdsloten. Bij het maken van een reservering ziet u welke tijdsloten beschikbaar zijn. 

We zullen bij aankomst een een aantal gezondheidsvragen met u doornemen. We willen u vriendelijk vragen de instructies van onze medewerkers op te volgen.

Reserveer hier uw tafel

LET OP:

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Of heeft u of een van uw huisgenoten koorts of benauwdheidsklachten? Dan vragen we u thuis te blijven en niet naar ons restaurant te komen.

Wij behouden ons het recht voor om bezoekers met verkoudheidsklachten en/of koorts de toegang tot ons restaurant te ontzeggen. Dat geldt ook voor bezoekers die de veiligheids- en voorzorgsmaatregelen niet naleven.

Dinerkaart

Wij verwelkomen u graag voor een diner in ons à la carte restaurant, waar u de keuze heeft uit verschillende nationale en internationale gerechten. Naast een gevarieerd aanbod van vis- en vleesgerechten, vindt u op onze kaart ook diverse gerechten die passen bij een vegetarisch of vegan dieet. En sluit uw diner af met een heerlijk nagerecht van onze dessertkaart.

Bekijk hier onze diner- en dessertkaart

Al onze gerechten kunnen ingrediënten bevatten die niet specifiek zijn
omschreven. Wij willen u daarom vriendelijk vragen om eventuele allergieën
bij uw bestelling kenbaar te maken.