Over ons

Tripadvisor

Hotel Ridderkerk heeft bekendgemaakt dat TripAdvisor® haar een Certificaat van uitmuntendheid heeft toegekend. Het certificaat wordt voor de zesde keer uitgereikt aan horecabedrijven die het afgelopen jaar uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor hebben ontvangen. Onder de ontvangers van een Certificaat van uitmuntendheid bevinden zich accommodaties, eetgelegenheden en attracties uit de hele wereld die constant een goede klantervaring bieden. 

 

Zoover Award

De Zoover Awards worden jaarlijks uitgereikt. Sinds 2009 zijn de Zoover Awards uitgegroeid tot een toonaangevende verkiezing binnen de reisbranche.

Keurmerk

Ook in 2015 heeft Van der Valk Hotel Ridderkerk wederom een Zoover Award voor accommodaties in ontvangst mogen nemen, namelijk de Zoover Award Silver. De beoordelingen op Zoover bepalen welke accommodaties een Zoover Award ontvangen. De Awards worden vergeven aan die accommodaties die binnen een land het beste presteren. Kijk op Zoover voor  meer informatie. 

Zoover Highly Recommended becomes Zoover Silver Award

Veel accommodaties presteren bijzonder goed op Zoover. Deze accommodaties verdienden het keurmerk "Zoover Highly Recommended". Sinds 2015 heet dit keurmerk 'Zoover Silver Award'. Binnen dezelfde categorieën als de Awards voor accommodaties kunnen eigenaren van vakantieverblijven het predicaat verdienen op basis van de beoordelingen op Zoover. Highly Recommended accommodaties scoren een 8.5 of hoger op Zoover.

Bekijk ook