Over ons

Hotel Ridderkerk in de media

Zo nu en dan komen wij in de media. Hier enkele hoogtepunten.

Hotel partner Radio 538voorWarchild

Hotel Ridderkerk is dit jaar voor de eerste keer één van de 12 Van der Valk hotelpartners van 538voorWarchild. Dit houdt in dat wij op de actiedag in Gouda (25 maart) kamers ter beschikking stellen voor de crew van Radio538. In totaal biedt het concern zo'n 230 kamers aan! Naast de kamersponsoring organiseren de medewerkers van de hotels acties om geld op te halen voor de oorlogskinderen. In Hotel Ridderkerk kunnen gasten een button van 538voorWarChild kopen voor € 1,00. De opbrengst gaat volledig naar WarChild. Kijk voor meer informatie op www.538voorwarchild.nl.

Sponsor Bluezy Bluesfestival Ridderkerk

De 10e editie van het Bluezy Bluesfestival Ridderkerk wordt een echte bijzondere jubileumeditie, waar muziekliefhebbers van kunnen gaan smullen. Op zaterdag 6 april opende manager Freek van der Valk van Hotel Ridderkerk de 10e editie van het festival.

"Daar zijn we hartstikke blij mee, want Van der Valk is al jaren een grote sponsor van ons festival. Met de beperkte mogelijkheden die we hebben zijn we super blij dat we vanuit het Ridderkerkse bedrijfsleven geweldig geholpen worden, want anders is een dergelijk festival van dit niveau zeker niet mogelijk", vertelt organisator Nico Bravenboer. Klik op deze link voor het gehele artikel: http://www.sbrr.nl/index.php/nieuws/370-bijzondere-jubileumeditie

Bekijk ook