Rotterdam

Rotterdam tips

In de omgeving van Rotterdam valt zoveel te ontdekken. We hebben enkele van onze favoriete plekken voor u op een rijtje gezet. Wilt u meer weten over de omgeving? Vraag het gerust aan onze receptie.

Markthal Rotterdam

Sinds woensdag 1 oktober 2014 is de Markthal in Rotterdam officieel geopend. De Markthal wordt ook wel het ‘Foodwalhalla’ genoemd. Op de begane grond en eerste verdieping zijn restaurantjes en cafés te vinden. In de kelder vindt u een supermarkt en een ruime parkeergarage. Er zijn 100 versunits beschikbaar met dagverse producten. Van vis tot gevogelte, van heerlijke koffie tot kaas, van Surinaams tot Zaans en van heerlijk ijs tot biologische groenten. Naast het feit dat er heel veel lekkere producten te koop zijn is de Markthal ook een hele belevenis om te bezoeken!

De Markthal is 7 dagen per week geopend van 09.00 ’s ochtend tot 20.00 uur ’s avonds. 

 

Golf Rotterdam

Met diverse golfbanen in de regio is ons hotel ook voor de golfliefhebbers een perfecte uitvalsbasis. Niet ver van ons hotel vandaan ligt de de Openbare Golfbaan Kralingen. Even verder ligt de schitterende baan van Golf en Country Club Capelle aan den IJssel.

Beauty

Even heerlijk ontspannen? Ook voor een beautydag bent u in de Thermen van Ridderkerk of Barendrecht van harte welkom.

Recreatie

Het recreatiegebied ‘De Oude Maas' of recreatiegebied ‘De Biesbosch' bieden volop rust en natuur. Ook de 19 molens in het nabijgelegen Kinderdijk zijn een bezoek meer dan waard.

Waterbus

De waterrijke omgeving maakt het voor de regio Rotterdam en de Drechtsteden mogelijk om bezoekers via het water te vervoeren met de waterbus. U kunt in Ridderkerk uw auto parkeren bij waterbushalte De Schans (ca. 4 km vanaf het hotel). Vanaf deze halte vervoert de waterbus u naar Rotterdam of Dordrecht of één van de tussengelegen plaatsen. Prijzen en meer informatie vindt u op: www.waterbus.nl.


Boek een arrangement en combineer een dagje Rotterdam met een overnachting in ons hotel.

Ontdek ook

Handig om te weten

  • Gratis WIFI
  • Ideale ligging bij de A15
  • Dichtbij Rotterdam
  • Gratis parkeren
  • 17 sfeervolle zalen
  • Betalen met Pinpas, CreditCard of contant