Toeristische info

Activiteiten kalender

Bekijk de activiteiten bij ons en in de omgeving van het hotel. Lees meer

Volgende
Ahoy

Locatie

Ahoy

Op slechts 10 minuten rijden van Van der Valk Hotel Ridderkerk vindt u Ahoy Rotterdam. Gedurende het gehele jaar vinden er in Ahoy Rotterdam diverse beurzen, evenementen, congressen en concerten plaats. Zo zijn er jaarlijks terugkerende events als het ABN AMRO World Tennis Tournament. Dit evenement trekt jaarlijks veel bezoekers en is enorm populair. Omdat het toernooi meerdaags is, kunt u overnachten na het event in Ahoy Rotterdam in Hotel Ridderkerk.

Ook een jaarlijks terugkerend evenement is het Kerstcircus in Ahoy. Dit event is leuk voor zowel jong als oud en ook zeker aan te raden als familie-uitje. Internationale acts worden speciaal ingevlogen voor het Kerstcircus. Een evenement dat u niet mag missen! 

Bent u op zoek naar een hotel om te kunnen overnachten na Ahoy Rotterdam? Boek een Ahoy Arrangement en combineer een evenement met een overnachting in ons hotel.

Ahoy Arrangement
Kies voor een arrangement bij Van der Valk voor Rotterdam Ahoy. Daarmee bent u helemaal ontzorgd en hoeft u alleen nog maar te genieten van het arrangement inclusief:

  • 1x Overnachting in een moderne Atrium kamer
  • 1x Live Cooking ontbijtbuffet
  • 1x Uitgebreid warm en koud dinerbuffet inclusief binnenlands gedistilleerd drankenarrangement (inloop om 16.30 uur)*
  • Bij onvoldoende animo serveren wij een 3-gangen diner in ons restaurant
  • 1x Vervoer van Hotel Van der Valk Ridderkerk naar Ahoy Rotterdam (tussen 18.30 en 19.00 uur) en na afloop terug van Ahoy Rotterdam naar het hotel*
  • Ruime kosteloze parkeergelegenheid bij hotel

*tijden zijn onder voorbehoud

Prijs vanaf € 89,50
Let op: dit arrangement is zonder tickets voor het concert/evenement. Kijk voor de actuele evenementen op www.ahoy.nl