Toucan in a Box

Vaderdag Brunchbox

Op zoek naar een heerlijk Vaderdagcadeau? Verras uw vader met onze Vaderdag Brunchbox. Zo geniet u van onze brunch, maar dan bij u thuis. Een mooi begin van uw eigen #thuisvaderdag, maar natuurlijk ook leuk om bij iemand anders langs te brengen. 

Met onze Brunchbox kunt u in ieder geval genieten van verschillende sandwiches en andere broodjes, salades, een cocktail van Noorse garnalen, Serranoham met meloen, pastei, quiche, verse jus d'orange, een smoothie en charcuterie. Voor de kids hebben we ook een hele box vol, maar qua hoeveelheid en assortiment beter afgestemd op de wensen van onze jongere fans. Zijn er gezinsleden met dieetwensen? We hebben ook een vegetarische of glutenvrije Brunchbox.

Zoekt u nog iets extra's? Bestel er dan bijvoorbeeld een fles rode wijn of Prosecco bij, of een van onze andere Vaderdagcadeaus. 

De Vaderdag Brunchbox is inmiddels niet meer te bestellen. Heeft u de box besteld? U kunt de box afhalen op zondag 21 juni tussen 09.00 en 11.00 uur bij Hotel Ridderkerk. We vragen u vriendelijk bij het afhalen de instructies van onze medewerkers op te volgen.

Houd www.toucaninabox.nl in de gaten voor informatie over volgende boxen. 

Vaderdag Kleurplaat

In onze Kids Brunchbox zit een mooie Vaderdag kleurplaat. De kleurplaat is ook te downloaden.