Bereikbaarheid hotel

Vanwege werkzaamheden voor ons hotel, is de wegsituatie tijdelijk gewijzigd. We informeren u daarom graag over de geplande werkzaamheden. 

Weekend van 13 t/m 16 mei 

Vanaf vrijdag 13 mei 21.00 uur tot en met maandag 16 mei 05.00 uur is de kruising tussen de Verbindingsweg en de Verenambachtseweg afgesloten. De Verenambachtseweg richting Rijsoord blijft open. De bushalte voor ons hotel is gedurende dit weekend tijdelijk niet in gebruik. 

16 mei t/m 3 juni

Vanaf maandag 16 mei tot en met vrijdag 3 juni is er 1-richtingsverkeer mogelijk op de Verenambachtseweg. U kunt deze periode alleen inrijden vanaf de IJsselmondse Knoop. De omleiding gaat via de Laurierweg en onderdoorgang Rijksstraatweg. 

Weekend van 27 t/m 30 mei

Vanaf vrijdag 27 mei 21.00 uur tot en met maandag 30 mei 05.00 uur is de IJsselmondse Knoop volledig afgesloten. De omleiding staat aangegeven met omleidingsborden. De kruising tussen de Verbindingsweg en de Verenambachtseweg blijft bereikbaar. De bushalte voor ons hotel is gedurende dit weekend tijdelijk niet in gebruik. 

Zaterdag 4 en zondag 5 juni

Van zaterdag 4 juni 19.00 uur tot en met zondag 5 juni 12.00 uur is de IJsselmondse Knoop volledig afgesloten. De omleiding staat aangegeven met omleidingsborden. De kruising tussen de Verbindingsweg en de Verenambachtseweg blijft bereikbaar.   

Meer informatie over alle werkzaamheden vindt u op de website van Nieuw Reijerwaard.

Heeft u vragen over de bereikbaarheid of over alternatieve routes van en naar ons hotel? Neem dan gerust contact op met onze receptie.