Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Ridderkerk

Droom lekker weg

Slapen

Samen genieten van een gezellig verblijf bij Van der Valk als gezin! Wij stellen de gezelligheid voorop en bieden u de gelegenheid om met drie personen te overnachten in een comfortabele kamer, met een extra bed of kinderbedje. Dit is de ideale oplossing voor een ontspannen en gezinsvriendelijk verblijf.

Uit eten met kids

Eten

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je (hotel)verblijf met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Valk Kids Menukaart

Ontdek ook ons Dunkin’ Barista Café! Dagelijks geopend van 8.00 uur tot 21.00 uur, met het volledige assortiment aan Dunkin’ Donuts en diverse dranken.

Leuke activiteiten in de buurt

Plezier

Ontdek talloze mogelijkheden voor uitstapjes bij Van der Valk Hotel Ridderkerk! In de nabije omgeving van Hotel Ridderkerk zijn diverse activiteiten te vinden, waaronder een kinderboerderij, Plaswijckpark, Adventure City Rotterdam en Diergaarde Blijdorp!