Genieten in Ridderkerk

Ontdek onze faciliteiten

KNAAP fatbikes

Huur een fatbike

Binnenkort kunt Knaap fatbikes huren bij Hotel Ridderkerk. Met deze fatbike kunt u met een maximaal bereik van 45 km tot maximaal 25 km per uur fietsen. Hiermee kunt u op een leuke en snelle manier veel van de omgeving van ons hotel verkennen.

Ontdek de omgeving

Fietsverhuur

Van der Valk Hotel Ridderkerk bevindt zich op een ideale locatie, meerdere leuke plekken liggen op korte afstand. Bij ons kunt u een fiets of e-bike huren en deze plekken ter fiets ontdekken! Wist u dat u binnen 35 minuten fietsen ook al in het bruisende centrum van Rotterdam bent? Bij onze receptie liggen verschillende routes klaar. Ook bieden we een speciaal fietsarrangement aan.

Koffie, dranken en donuts

Dunkin' Barista Café

In de lobby van Van der Valk Hotel Ridderkerk vindt u het Dunkin' Barista Café. Bij deze vaste donutbar kunt u dagelijks van 8.00 uur tot 21.00 uur terecht voor het gehele assortiment aan Dunkin' donuts, dranken en koffie. Met de speciale Dunkin' app worden gasten beloond met kortingen en spaarvoordelen. 

sportief en ontspannen

Fitness & wellness

Van der Valk Hotel Ridderkerk biedt beperkte fitnessfaciliteiten aan van Life Fitness. Hotelgasten maken kosteloos gebruik van deze fitnessfaciliteiten. Maar voor meer fitnessmogelijkheden en een heerlijke wellness hebben wij ook een nauwe samenwerking met Wellnesselanden, 5 minuten rijden van ons hotel. Voor € 10,00 ontvangt u een dagkaart waarmee u de gehele dag toegang heeft tot de sport- en ontspanningsfaciliteiten van Wellnesselanden.

Maak tijdens uw verblijf gratis gebruik van ons parkeerterrein. Uw eleketrische auto opladen? Dat is ook mogelijk! Ook wanneer u niet in ons hotel overnacht, kunt u uw auto bij ons opladen. Geniet in de tussentijd van een drankje, lunch of diner in ons restaurant. In de tussentijd even werken? Ook beschikt Van der Valk Hotel Ridderkerk in het gehele hotel over gratis WiFi.

upgrades & extra's

Upgrade uw verblijf

Iets te vieren? Voor een extra feestelijke aankomst in uw kamer kunt u kiezen voor ons Celebration pakket. Met de slingers, ballonnen, Celebrations en een fles Cava is een feest gegarandeerd. Of verras uw geliefde met een romantisch verblijf door te kiezen voor het Romantisch pakket. Rozenblaadjes, ballonnen, handdoekzwanen, een doosje bonbons en een fles Cava: romantiek is gegarandeerd hier!

Voor dé echte Valk liefhebbers

Gift Card & Valk Store

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras uw geliefde(n), vriend of familielid en geef een Van der Valk Giftcard cadeau. Deze kunt u besteden in ieder Van der Valk Hotel aan een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een luxe overnachting. Ziet u wat leuks in één van onze hotels? Wij bieden veel producten ook aan in onze Valk Store. Neem eens een kijkje!

Leuke activiteiten in Rotterdam

Ticket verkoop

In en rondom Rotterdam is genoeg te beleven! Een overzicht van de activiteiten vindt u op onze toeristische informatiepagina. Wilt u tijdens uw verblijf bij Van der Valk Hotel Ridderkerk één van de populaire toeristische attracties in Rotterdam bezoeken? Voor sommige activiteiten is het mogelijk om bij onze recepties tickets aan te schaffen. 

leuk op de zonnige dagen

Jeu des boules

Wat is er nou leuker op een mooie zonnige dag dan een potje jeu des boules? Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u contact opnemen met onze receptie. Van der Valk Hotel Ridderkerk leent gratis jeu de boules sets, voor zowel kinderen als volwassenen, uit aan hotelgasten.