Romantic & celebration package

Wilt u uw geliefde verrassen voor een verjaardag of andere bijzondere gelegenheid? U kunt uw verblijf bij Hotel Ridderkerk upgraden met een van onze romantic en celebration packages! U kunt deze upgrade selecteren bij het reserveren van uw verblijf. 

Celebration Package | € 16,50
Iets te vieren? Kies voor ons Celebration Package! We zorgen voor een feestelijke aankomst op uw kamer met slingers, ballonnen, celebrations en een kaartje. 

Celebration Package Deluxe | € 32,50
Voor een extra feestelijke aankomst in uw kamer kunt u kiezen voor ons Celebration Package Deluxe! We versieren uw kamer met slingers, ballonnen, Celebrations, een kaartje en een fles Cava.

Romantic Package | € 16,50
Verras uw geliefde en maak uw verblijf extra romantisch met ons Romantic Package! Hierbij versieren wij uw hotelkamer met een hart van rozenblaadjes, ballonnen, handdoekzwanen, doosje bonbons en een kaartje. 

Romantic Package Deluxe | € 32,50
Maak uw verblijf extra romantisch met ons Romantic Package Deluxe! Wij versieren uw hotelkamer met een hart van rozenblaadjes, ballonnen, handdoekzwanen, doosje bonbons, fles Cava en een kaartje dat u zelf kunt personaliseren.