Extra's

Uw geliefde, familielid, vriend of vriendin verrassen voor een verjaardag of andere bijzondere gelegenheid? Of uw verblijf net iets specialer maken? Maak uw verblijf onvergetelijk met één van onze extra’s! U kunt deze upgrade selecteren bij het reserveren van uw verblijf of bel voorafgaand uw verblijf naar onze receptie.

Iets te vieren? Kies voor ons Celebration Package! We zorgen voor een feestelijke aankomst op uw kamer met slingers, ballonnen, celebrations en een kaartje.

Voor een extra feestelijke aankomst in uw kamer kunt u kiezen voor ons Celebration Package Deluxe! We versieren uw kamer met slingers, ballonnen, Celebrations, een kaartje en een fles Cava.

Upgrade uw verblijf

Romantic Package | €16,50

Verras uw geliefde en maak uw verblijf extra romantisch met ons Romantic Package! Hierbij versieren wij uw hotelkamer met een hart van rozenblaadjes, ballonnen, handdoekzwanen, doosje bonbons en een kaartje.

Maak uw verblijf extra romantisch met ons Romantic Package Deluxe! Wij versieren uw hotelkamer met een hart van rozenblaadjes, ballonnen, handdoekzwanen, doosje bonbons, fles Cava en een kaartje dat u zelf kunt personaliseren.

Upgrade uw verblijf

Fles rode wijn | €21,50

Voeg een fles M-selection Merlot toe aan uw verblijf en geniet op uw hotelkamer van een heerlijk glas rode wijn.

Upgrade uw verblijf

Fles witte wijn | €21,50

Voeg een fles M-selection Dormit toe aan uw verblijf en geniet op uw hotelkamer van een heerlijk glas witte wijn. 

Upgrade uw verblijf

Boeket bloemen | €25,00

Voeg een prachtig boeket bloemen toe aan uw verblijf! Laat u verrassen door een seizoensgebonden boeket, met zorg voor u samengesteld.
Of het nu gaat om een speciale gelegenheid, een attent gebaar of gewoon om uw eigen hotelkamer op te fleuren. Een mooie bos bloemen is altijd een goed idee!

Upgrade uw verblijf

Doosje chocolade | €12,50

Geniet van een zorgvuldig samengesteld assortiment aan heerlijke bonbons op uw kamer. De bonbons zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten.

Upgrade uw verblijf

Fles Cava | €32,50

Maak uw verblijf extra speciaal door een heerlijke fles Jaume Serra Cava Brut 75cl toe te voegen aan uw verblijf! Pop de koude en sprankelende bubbels op uw hotelkamer en vier de feestelijke momenten.

Proost op een onvergetelijk verblijf!

Upgrade uw verblijf

Fles Champagne | €84,50

Maak uw verblijf extra speciaal door een heerlijke fles Pommery Champagne Brut 75cl toe te voegen aan uw verblijf! Pop de koude en sprankelende bubbels op uw hotelkamer en vier de feestelijke momenten in stijl.

Proost op een onvergetelijk verblijf!

Upgrade uw verblijf

Fles Prosecco | €28,50

Maak uw verblijf extra speciaal door een heerlijke fles Val D’oca Prosecco 75cl toe te voegen. Pop de koude en sprankelende bubbels op uw hotelkamer en vier de feestelijke momenten in stijl.

Proost op een onvergetelijk verblijf!

Upgrade uw verblijf

Lunchpakket | €18,50

Geniet van een heerlijke en gemakkelijke maaltijd to go met ons lunchpakket. Ons zorgvuldig samengestelde pakket biedt een smakelijke selectie van vers belegde broodjes, gezonde snacks en verfrissende drankjes, perfect voor een snelle en voedzame maaltijd onderweg.

Upgrade uw verblijf

Lunchpakket XL | € 21,50

Geniet van een heerlijke en gemakkelijke maaltijd to go met ons lunchpakket XL. Ons zorgvuldig samengestelde pakket biedt een smakelijke selectie van vers belegde broodjes, gezonde snacks en verfrissende drankjes. Perfect voor een voedzame maaltijd onderweg.

Upgrade uw verblijf

Minibarpakket | €17,50

Dé perfecte toevoeging voor een ontspannen verblijf. Geniet van een zorgvuldig samengesteld assortiment aan verfrissende drankjes en heerlijke lekkernijen op uw kamer.

Upgrade uw verblijf

Ontbijt | €18,50

Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt in ons buffetrestaurant. De geur van vers gebakken broodjes en knapperige croissants komt u al tegemoet zodra u uw hotelkamer verlaat. Ontdek een scala aan opties waaronder vers fruit, romige yoghurt, naar uw wens gebakken omeletten, hartig beleg, zoete lekkernijen, een warme kop koffie en een verfrissend glas versgeperst sap. Met zoveel keuze vindt u gegarandeerd uw favoriete ontbijtgerechten om uw ochtend geweldig te beginnen!

Upgrade uw verblijf

Ontbijtpakket | €18,50

Ontdek het gemak van ons ontbijtpakket to go en begin uw dag goed met een snelle en voedzame maaltijd, waar u ook bent. Ons zorgvuldig samengestelde pakket zit vol heerlijke opties, zoals vers belegde broodjes, romige yoghurt, fruit en verfrissende drankjes.