Over ons

Van der Valk Hotel Ridderkerk wordt gerund door Freek en Krystle van der Valk, vierde generatie van het familiebedrijf. Hotel Ridderkerk is gelegen aan één van de grootste verkeersknooppunten van Nederland op een steenworp afstand van wereldstad Rotterdam. De entree van Van der Valk Hotel Ridderkerk is zonder hulp toegankelijk voor gasten die minder valide zijn. Tevens is het gehele hotel rookvrij.

Kamers, restaurant & bar 

De 140 moderne hotelkamers en suites zijn voorzien van alle faciliteiten. Zo is er altijd een kamer die past bij uw verblijf. U kunt bij ons daarnaast ook genieten van nationale en internationale gerechten in ons sfeervolle restaurant. Liever een drankje doen? Schuif dan eens aan in onze gezellige hotelbar of geniet met mooi weer van een hapje en drankje op ons zonnige terras

Duurzaam hotel

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij Hotel Ridderkerk al vanaf de bouw van het hotel een belangrijk thema. Bij het ontwerpen van Van der Valk Hotel Ridderkerk is uitgegaan van drie basisgedachten: gastvrijheid, duurzaamheid en efficiency. Waar dat kan kiezen we voor duurzame opties die ons hotel, restaurant en vergaderzalen groener maken. Het comfort van de gast staat hierbij altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat gastvrijheid samengaat met een duurzame bedrijfsvoering. Wat we concreet doen leest u hier. 

Veelzijdige omgeving

Van der Valk Hotel Ridderkerk ligt in een veelzijdige omgeving, waarin veel te ontdekken valt. Bezoek wereldstad Rotterdam met haar bijzondere architectuur en bezienswaardigheden, of maak een mooie fiets- of wandeltocht in de omgeving. Vanaf het hotel starten diverse fietsroutes naar bijvoorbeeld het polderlandschap Hoeksche Waard of de molens van Kinderdijk. Wandelen is in de directe omgeving ook goed mogelijk. Bekijk ons overzicht van bezienswaardigheden en activiteiten voor inspiratie voor een dagje uit. 

Boek een arrangement en ontdek de warme gastvrijheid van Van der Valk Hotel Ridderkerk. U bent bij ons van harte welkom.  

Bekijk ook