Over ons

Van der Valk Hotel Ridderkerk wordt gerund door Freek en Krystle van der Valk, vierde generatie van het familiebedrijf. Hotel Ridderkerk is gelegen aan één van de grootste verkeersknooppunten van Nederland op een steenworp afstand van wereldstad Rotterdam. De entree van Van der Valk Hotel Ridderkerk is zonder hulp toegankelijk voor gasten die minder valide zijn. Tevens is het gehele hotel rookvrij.

Kamers, restaurant & bar 

De 140 moderne hotelkamers en suites zijn voorzien van alle faciliteiten. Zo is er altijd een kamer die past bij uw verblijf. U kunt bij ons daarnaast ook genieten van nationale en internationale gerechten in ons sfeervolle restaurant. Of laat u verrassen met een Live Cooking brunch of diner. Liever een drankje doen? Schuif dan eens aan in onze gezellige hotelbar of geniet met mooi weer van een hapje en drankje op ons zonnige terras

Gastvrijheid, duurzaamheid en efficiency

Bij het ontwerpen van Van der Valk Hotel Ridderkerk is uitgegaan van drie basisgedachten: gastvrijheid, duurzaamheid en efficiency. Deze drie kernwoorden komen tot uiting in een product met een maximale beleving voor onze gasten en een minimale belasting van de omgeving en het milieu.

Dichtbij Rotterdam

Hotel Ridderkerk ligt in een veelzijdige omgeving. Wereldstad Rotterdam ligt op een steenworp afstand. Ideaal voor uw bezoek aan het centrum van de stad, Ahoy of de Europoort. Tegelijkertijd is het hotel de perfecte uitvalsbasis voor een uitstapje in de natuur. De omgeving van het hotel heeft voor iedereen wat te bieden. Bekijk ons overzicht van bezienswaardigheden en activiteiten voor inspiratie voor een dagje uit.

Boek een arrangement en ontdek de warme gastvrijheid van Van der Valk Hotel Ridderkerk. U bent bij ons van harte welkom.  

Bekijk ook