Onvergetelijke momenten bij Van der Valk!

Feestdagen

Vaderdag

Vaderdag

Op 16 juni is het tijd om alle vaders in het zonnetje te zetten! Trakteer hen op een smakelijke Vaderdagbrunch bij ons in het hotel. Geniet samen van een culinaire avond in ons restaurant en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens deze speciale dag. Reserveer nu en geef je vader de waardering en liefde die hij verdient! Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Kerst

Kerst

Bent u op zoek naar de perfecte locatie om Kerst te vieren met uw dierbaren? Dan bent u bij Hotel Delft-A4 aan het juiste adres. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen tijdens deze feestelijke dagen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, dan stellen we u als eerst op de hoogte van alle boekbare Kerstactiviteiten!

Oud en Nieuw

Oud en Nieuw

Het jaar feestelijk afsluiten? Vier de overgang naar het nieuwe jaar bij Van der Valk Hotel Ridderkerk. Geniet samen van culinaire hoogstandjes en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens deze speciale avond.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, dan stellen we u als eerst op de hoogte van alle boekbare Oud en Nieuw activiteiten!

Valentijnsdag

Valentijnsdag

Bij Hotel Ridderkerk viert u de liefde! Wilt u op de hoogte blijven om een romantisch nachtje weg te boeken? Schrijf u in voor onze nieuwbrief en wordt als eerste geinformeerd wanneer de valentijnsdag activiteiten weer te boeken zijn!

Pasen

Pasen

Kom helemaal in Paassfeer bij Van der Valk Hotel Ridderkerk. Geniet van een lang weekend weg met een overnachting in een van onze rustgevende hotelkamers. Op de hoogte blijven van de paasactiviteiten? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Moederdag

Moederdag

Op 12 mei is het tijd om alle moeders te laten stralen! Trakteer hen op een smakelijke Moederdagbrunch bij ons in het hotel. Geniet samen van een culinaire avond in ons restaurant en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens deze speciale dag. Reserveer nu en geef je moeder de waardering en liefde die ze verdient!

Hemelvaartsdag

Hemelvaartsdag

Ga er tijdens Hemelvaartsdag even tussenuit! Er valt genoeg te beleven in de omgeving van ons hotel. Geniet daarnaast van een rustgevende overnachting in één van onze comfortabele hotelkamers. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Pinksteren

Pinksteren

Tijdens Pinksteren is het tijd om er lekker tussenuit te gaan. Er valt genoeg te beleven in de omgeving van ons hotel. Geniet daarnaast van een rustgevende overnachting in één van onze comfortabele hotelkamers. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief