Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

À la carte restaurant

Restaurant Hotel Ridderkerk

We zijn blij dat we u in ons restaurant mogen ontvangen! Ons restaurant is geopend tot 23.00 uur. We adviseren u vooraf een tafel te reserveren.

Bekijk op deze site alvast onze menukaarten. We hopen u snel te mogen verwelkomen!

Family & Friends

Iets te vieren?

Bijzondere gelegenheden vieren we graag samen met onze naasten. Van een intiem diner tot een spetterende feestavond, maar ook uw complete bruiloft! We helpen u graag om op basis van uw wensen een feestelijke bijeenkomst samen te stellen. We maken graag een afspraak met u.

Onze sfeervolle hotelbar is een ideale locatie voor een informele borrel met vrienden of collega's. Ook voor uw zakelijke afspraak is onze hotelbar de ideale plek. 

Wilt u tijdens het borrelen gebruik maken van wat lekkere hapjes? Heeft u trek in een heerlijk biertje, goed glas wijn of smakelijke cocktail? Laat het u smaken! Ontdek ons menu!

Onze hotelbar is geopend tot 01.00 uur.

In de lobby van ons hotel vindt u het Dunkin' Barista Café. Bij deze vaste donutbar kunt u dagelijks van 8.00 uur tot 21.00 uur terecht voor het gehele assortiment aan Dunkin' donuts, dranken en koffie.

U kunt eenvoudig bestellen via www.dunkindonuts.nl of via de Dunkin' Donut app. Het is ook mogelijk om zonder bestelling langs te komen.