Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

À la carte restaurant

Restaurant Hotel Ridderkerk

We zijn blij dat we u in ons restaurant mogen ontvangen! Ons restaurant is geopend tot 22.00 uur.

Bij binnenkomst vragen wij iedereen een coronatoegangsbewijs te tonen, een mondkapje te dragen bij verplaating en 1,5 meter afstand te houden. Bekijk hier de actuele maatregelen.

We hopen u snel te mogen verwelkomen!

Family & Friends

Iets te vieren?

Bijzondere gelegenheden vieren we graag samen met onze naasten. Van een intiem diner tot een spetterende feestavond, maar ook uw complete bruiloft! We helpen u graag om op basis van uw wensen een feestelijke bijeenkomst samen te stellen. We maken graag een afspraak met u.

Onze sfeervolle hotelbar is een ideale locatie voor een informele borrel met vrienden of collega's. Ook voor uw zakelijke afspraak is onze hotelbar de ideale plek. 

Wilt u tijdens het borrelen gebruik maken van wat lekkere hapjes? Heeft u trek in een heerlijk biertje, goed glas wijn of smakelijke cocktail? Laat het u smaken!

In de lobby van ons hotel vindt u het Dunkin' Barista Café. Bij deze vaste donutbar kunt u dagelijks van 8.00 uur tot 21.00 uur terecht voor het gehele assortiment aan Dunkin' donuts, dranken en koffie.

Voor het afhalen van Dunkin' Donuts heeft u geen QR-code nodig. Wel is een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand verplicht. 

Afternoon Tea

Iets te vieren?

Geniet van onze Afternoon Tea

Heeft u iets te vieren of zin in een gezellige middag? Reserveer dan eens voor onze Afternoon Tea. U geniet bij ons van allerlei hartige en zoete hapjes, die wij aan tafel serveren. Voor de kids hebben we een speciale Kids Afternoon Tea met onder andere poffertjes, sandwiches, fruit en snoepjes. 

De Afternoon Tea is inclusief onbeperkt thee, koffie en mineraalwater. Wij serveren onze Afternoon Tea dagelijks tussen 12.00 uur en 17.00 uur.