Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

À la carte restaurant

Restaurant Hotel Ridderkerk

We zijn blij dat we u weer mogen ontvangen. In ons restaurant geniet u van nationale en internationale gerechten. Ons restaurant is geopend van 7.00 tot 23.00 uur.

Bij ontvangst zullen wij u vragen zich te registreren, nemen wij een aantal gezondheidsvragen met u door en zullen wij rekening houden met de 1,5 meter richtlijn.

Bij mooi weer kunt u genieten van ons ruime en zonnige terras. Uw zakelijke bespreking starten met een kopje koffie in de ochtendzon, heerlijk ontspannen met een drankje op een van onze loungebanken of uitgebreid dineren in de zomerse buitenlucht.

Ons terras is geopend van 7.00 tot 23.00 uur.

Onze sfeervolle hotelbar is een ideale locatie voor een informele borrel met vrienden of collega's. Ook voor uw zakelijke afspraak is onze hotelbar of onze lobby de ideale plek. 

Wilt u tijdens het borrelen gebruik maken van wat lekkere hapjes? Heeft u trek in een heerlijk biertje, goed glas wijn of smakelijke cocktail? Laat het u smaken!

In de lobby van ons hotel vindt u het Dunkin' Barista Café. Bij deze vaste donutbar kunt u dagelijks van 8.00 uur tot 21.00 uur terecht voor het gehele assortiment aan Dunkin' donuts, dranken en koffie.

Afternoon Tea

Iets te vieren?

Geniet van onze Afternoon Tea

Heeft u iets te vieren of zin in een gezellige middag? Reserveer dan eens voor onze Afternoon Tea. U geniet bij ons van allerlei hartige en zoete hapjes, die wij aan tafel serveren. Voor de kids hebben we een speciale Kids Afternoon Tea met onder andere poffertjes, sandwiches, fruit en snoepjes. 

De Afternoon Tea is inclusief onbeperkt thee, koffie en mineraalwater. Wij serveren onze Afternoon Tea dagelijks tussen 12.00 uur en 17.00 uur.