Vier de feestdagen bij Hotel Ridderkerk

Welkom bij Van der Valk Hotel Ridderkerk, uw bestemming voor onvergetelijke feestdagen! Vier Valentijnsdag, Pasen, moederdag, vaderdag, Pinksteren en de Kerstdagen bij ons. Hotel Ridderkerk biedt een scala aan mogelijkheden om deze bijzondere gelegenheden te vieren!

Op Moederdag nodigen we u uit om uw moeder te verwennen met een heerlijke brunch of een diner in ons restaurant. Onze chef-koks zullen een speciaal menu samenstellen met culinaire hoogstandjes en smaakvolle gerechten om haar te laten stralen op deze speciale dag.

Op Vaderdag zetten we alle vaders in het zonnetje met een onvergetelijke ervaring. Trakteer uw vader op een smaakvolle brunch, waar hij kan genieten van heerlijke gerechten.

Tijdens de Paasdagen organiseren we een speciale Paasbrunch voor het hele gezin. Geniet met al uw dierbaren van een gezellige Paassfeer.

Kerstmis bij Van der Valk Hotel Ridderkerk is een magische tijd vol warmte en gezelligheid. Beleef een betoverende Kerst met ons prachtig versierde hotel en sfeervolle ambiance.

Houdt onze website en social media kanalen in de gaten voor meer informatie omtrent de feestdagen en kijk hieronder naar de beschikbare mogelijkheden. 

 

Verras vader met een heerlijke Vaderdagbrunch!

De Moederdagbrunch is op zondag 16 juni 2024 van 11.00 uur tot 13.30 uur bij Hotel Ridderkerk. 


 

Vanaf
€ 39,50

Verras uw geliefde(n), vriend of familielid en geef een Van der Valk giftcard cadeau! 

U kunt de giftcard ter plekke aanschaffen bij onze receptie. We maken er een feestelijk pakketje van!