Onze hotelbar

Update 

Per 25 september zullen we bij ontvangst aan al onze gasten van 13 jaar en ouder vragen om een geldig legitimatiebewijs en geldige QR-code, waarmee u kunt aantonen dat u gevaccineerd, genezen of negatief getest bent. Deze QR-code vindt u in de CoronaCheck-app. Eenmaal binnen vervalt de 1,5 meter regel. Bekijk hier de actuele maatregelen.

Reserveer hier uw tafel

LET OP:

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Of heeft u of een van uw huisgenoten koorts of benauwdheidsklachten? Dan vragen we u thuis te blijven en niet naar ons restaurant of onze hotelbar te komen.

Wij behouden ons het recht voor om bezoekers met verkoudheidsklachten en/of koorts de toegang tot ons restaurant en hotelbar te ontzeggen. Dat geldt ook voor bezoekers die de veiligheids- en voorzorgsmaatregelen niet naleven.

Over de hotelbar

Onze sfeervolle hotelbar is een ideale locatie voor een informele borrel met vrienden of collega's. Ook voor uw zakelijke afspraak is onze hotelbar of onze lobby de ideale plek. Onze bar is ingericht met loungebanken, waar u kunt relaxen, maar uiteraard ook met verschillende zitjes. 

Wilt u tijdens het borrelen gebruik maken van wat lekkere hapjes? Heeft u trek in een heerlijk biertje, goed glas wijn of smakelijke cocktail?

Bekijk hier onze menukaarten

Let op: per 1/1/2020 zijn honden in het gehele hotel en het gehele restaurant niet toegestaan.