Hotelbar en terras

Onze hotelbar

Onze hotelbar en het restaurant zijn alleen geopend voor hotelgasten. We houden hier rekening met de richtlijnen van het RIVM. U kunt uw reservering in combinatie met een hotelovernachting maken via 0180 64 69 00 of receptie@ridderkerk.valk.com

We hanteren een maximum aantal van 4 gasten per tafel, tenzij afkomstig uit één huishouden. Kinderen tot en met 12 jaar zijn hierbij niet meegerekend. De sluitingstijd van ons restaurant en de hotelbar is 22.00 uur.

We zullen bij aankomst een een aantal gezondheidsvragen met u doornemen. We willen u vriendelijk vragen de instructies van onze medewerkers op te volgen.

LET OP:

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Of heeft u of een van uw huisgenoten koorts of benauwdheidsklachten? Dan vragen we u thuis te blijven en niet naar ons restaurant of onze hotelbar te komen.

Wij behouden ons het recht voor om bezoekers met verkoudheidsklachten en/of koorts de toegang tot ons restaurant en hotelbar te ontzeggen. Dat geldt ook voor bezoekers die de veiligheids- en voorzorgsmaatregelen niet naleven.

Over de hotelbar

Onze sfeervolle hotelbar is een ideale locatie voor een informele borrel met vrienden of collega's. Ook voor uw zakelijke afspraak is onze hotelbar of onze lobby de ideale plek. Onze bar is ingericht met loungebanken, waar u kunt relaxen, maar uiteraard ook met verschillende zitjes. 

Wilt u tijdens het borrelen gebruik maken van wat lekkere hapjes? Dan verzorgen wij dat uiteraard graag voor u. Wij serveren zowel koude als warme hapjes. Van een heerlijke snackmix tot een plateau met allerlei warme lekkernijen. Bekijk hier onze .

Bierkaart

Ook voor de bierliefhebber hebben wij een uitgebreid aanbod. Op onze vindt u onze tapbieren, flesbieren en speciale bieren. Zo kunt u genieten van een Witte Trappist, een Schotse IPA met Nieuw-Zeelands hop en een heerlijke Cornet. 

Wijnkaart

U kunt bij ons kiezen uit een ruime selectie wijnen. Neem alvast een kijkje op onze

Cocktails

Wij serveren in de bar ook cocktails. De kaart bestaat uit klassiekers, zoals onder andere de Cosmopolitan en de Mojito. Bent u de Bob? Dan bieden wij ook non-alcoholische cocktails aan. Bekijk alvast onze

Let op: per 1/1/2020 zijn honden in het gehele hotel en het gehele restaurant niet toegestaan. 

Ontdek ook

Handig om te weten

  • Gratis WIFI
  • Ideale ligging bij de A15
  • Dichtbij Rotterdam
  • Gratis parkeren
  • Ruim terras
  • Betalen met pin, CreditCard of contant