Hotelbar en terras

Onze hotelbar

Onze hotelbar is weer geopend voor gasten van buitenaf. Hierbij hanteren we de richtlijnen van de overheid en het RIVM. 

Reserveren is noodzakelijk. Het heeft onze voorkeur wanneer u dit vooraf doet via 0180 64 69 00 of receptie@ridderkerk.valk.com. We zullen bij aankomst een een aantal gezondheidsvragen met u doornemen. We willen u vriendelijk vragen de instructies van onze medewerkers op te volgen. 

Onze sfeervolle hotelbar is dagelijks geopend van 08.00 tot 01.00 uur. Het is een ideale locatie voor een informele borrel met vrienden of collega's. Ook voor uw zakelijke afspraak is onze hotelbar of onze lobby de ideale plek. Onze bar is ingericht met loungebanken, waar u kunt relaxen, maar uiteraard ook met verschillende zitjes. 

Wilt u tijdens het borrelen gebruik maken van wat lekkere hapjes? Dan verzorgen wij dat uiteraard graag voor u. Wij serveren zowel koude als warme hapjes. Van een heerlijke snackmix tot een plateau met allerlei warme lekkernijen. Bekijk hier onze .

Bierkaart

Ook voor de bierliefhebber hebben wij een uitgebreid aanbod. Op onze vindt u onze tapbieren, flesbieren en speciale bieren. Zo kunt u genieten van een Witte Trappist, een Schotse IPA met Nieuw-Zeelands hop en een heerlijke Cornet. 

Wijnkaart

U kunt bij ons kiezen uit een ruime selectie wijnen. Neem alvast een kijkje op onze

Cocktails

Wij serveren in de bar ook cocktails. De kaart bestaat uit klassiekers, zoals onder andere de Cosmopolitan en de Mojito. Bent u de Bob? Dan bieden wij ook non-alcoholische cocktails aan. Bekijk alvast onze

Let op: per 1/1/2020 zijn honden in het gehele hotel en het gehele restaurant niet toegestaan. 

Ontdek ook

Handig om te weten

  • Gratis WIFI
  • Ideale ligging bij de A15
  • Dichtbij Rotterdam
  • Gratis parkeren
  • Ruim terras
  • Betalen met pin, CreditCard of contant