Hotelbar en terras

Coronavirus nieuws

Met het oog op de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen, hebben wij als directie van Hotel Ridderkerk per direct en tot nader order onze restaurants en hotelbar gesloten. Wij hopen dat dit zal bijdragen aan het voorkomen van verdere verspreiding van het virus.

Lees verder over onze maatregelen op onze nieuwspagina

Onze hotelbar

Onze sfeervolle hotelbar is dagelijks geopend van 08.00 tot 01.00 uur. Het is een ideale locatie voor een informele borrel met vrienden of collega's. Ook voor uw zakelijke afspraak is onze hotelbar of onze lobby de ideale plek. Onze bar is ingericht met loungebanken, waar u kunt relaxen, maar uiteraard ook met verschillende zitjes. 

Wilt u tijdens het borrelen gebruik maken van wat lekkere hapjes? Dan verzorgen wij dat uiteraard graag voor u. Wij serveren zowel koude als warme hapjes. Van een heerlijke snackmix tot een plateau met allerlei warme lekkernijen. Bekijk hier onze

Bierkaart

Ook voor de bierliefhebber hebben wij een uitgebreid aanbod. Op onze vindt u onze tapbieren, flesbieren en speciale bieren. Zo kunt u genieten van een Witte Trappist, een Schotse IPA met Nieuw-Zeelands hop en een heerlijke Cornet. 

Cocktails

Wij serveren in de bar ook cocktails. De kaart bestaat uit klassiekers, zoals onder andere de Cosmopolitan en de Mojito. Bent u de Bob? Dan bieden wij ook non-alcoholische cocktails aan. Wilt u weten welke cocktails wij nog meer serveren? Kijk dan op onze

Let op: per 1/1/2020 zijn honden in het gehele hotel en het gehele restaurant niet toegestaan. 

Ontdek ook

Handig om te weten

  • Gratis WIFI
  • Ideale ligging bij de A15
  • Dichtbij Rotterdam
  • Gratis parkeren
  • Ruim terras
  • Betalen met pin, CreditCard of contant