Hotelbar en terras

Terras

Ons terras is open voor hotelgasten en gasten van buitenaf. We hanteren hierbij de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM. 

Reserveren voor het terras is noodzakelijk. Het heeft onze voorkeur wanneer u dit vooraf doet via 0180 64 69 00 of receptie@ridderkerk.valk.com. Het is ook mogelijk dit te doen bij aankomst op het terras. 

We zullen bij aankomst op het terras een aantal gezondheidsvragen met u doornemen. 

LET OP:

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Of heeft u of een van uw huisgenoten koorts of benauwdheidsklachten? Dan vragen we u thuis te blijven en niet naar ons restaurant of terras te komen.

Wij behouden ons het recht voor om bezoekers met verkoudheidsklachten en/of koorts de toegang tot ons terras te ontzeggen. Dat geldt ook voor bezoekers die de veiligheids- en voorzorgsmaatregelen niet naleven. 

Over het terras

Bij mooi weer kunt u ook genieten van ons ruime en zonnige terras, omgeven door een sfeervolle en groene tuin. Uw zakelijke bespreking starten met een kopje koffie in de ochtendzon, heerlijk ontspannen met een drankje op een van onze loungebanken of uitgebreid dineren in de zomerse buitenlucht. Ons terras is bij mooi weer de hele dag geopend. 

Op het terras kunt u gebruik maken van de menukaart van ons à la carte restaurant. Zowel voor de lunch als het diner. En uiteraard kunt u bij uw drankje ook wat lekkers van onze borrelkaart bestellen. 

Ontdek ook

Handig om te weten

  • Gratis WIFI
  • Ideale ligging bij de A15
  • Dichtbij Rotterdam
  • Gratis parkeren
  • Ruim terras
  • Betalen met Pinpas, CreditCard of contant