Hotelbar en terras

Terras

Update 

Per 5 juni mogen we ons restaurant weer openen. Er geldt een maximale capaciteit van 50 personen per ruimte. U bent vanaf 5 juni van harte welkom met maximaal 4 personen of uw eigen huishouden. U kunt uw reservering maken op de volgende tijden: 9.00u  - 10.30u – 12.00u – 13.30u – 15.00u – 17.00u – 19.30u (tot 22.00 uur). Tot 5 juni is uitsluitend ons terras geopend van 9.00 – 20.00 uur. 

Maak uw reservering eenvoudig via receptie@ridderkerk.valk.com. We zullen bij aankomst een een aantal gezondheidsvragen met u doornemen. We willen u vriendelijk vragen de instructies van onze medewerkers op te volgen.

LET OP:

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Of heeft u of een van uw huisgenoten koorts of benauwdheidsklachten? Dan vragen we u thuis te blijven en niet naar ons restaurant of terras te komen.

Wij behouden ons het recht voor om bezoekers met verkoudheidsklachten en/of koorts de toegang tot ons terras te ontzeggen. Dat geldt ook voor bezoekers die de veiligheids- en voorzorgsmaatregelen niet naleven. 

Over het terras

Bij mooi weer kunt u ook genieten van ons ruime en zonnige terras, omgeven door een sfeervolle en groene tuin. Uw zakelijke bespreking starten met een kopje koffie in de ochtendzon, heerlijk ontspannen met een drankje op een van onze loungebanken of uitgebreid dineren in de zomerse buitenlucht. Ons terras is bij mooi weer de hele dag geopend. 

Op het terras kunt u gebruik maken van de menukaart van ons à la carte restaurant. Zowel voor de lunch als het diner. En uiteraard kunt u bij uw drankje ook wat lekkers van onze borrelkaart bestellen.