Afternoon Tea

LET OP: ONZE AFTERNOON TEA IS TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR. 

De traditionele Afternoon Tea komt oorspronkelijk uit Engeland. In Nederland wordt de Afternoon Tea vaak High Tea genoemd. Britten nuttigen koppen thee met een etagère vol met zoetigheden in de namiddag. 

De Afternoon Tea bij Hotel Ridderkerk bestaat uit: 

Ontvangst met een soepje van de dag, gevolgd door een uitgebreid assortiment van zoete en hartige hapjes. Zoals bijvoorbeeld een huisgemaakte quiche, een pasteitje en verschillende sandwichrolletjes. Daarnaast uiteraard verschillende zoete lekkernijen zoals scones met crème fraîche, friandises en chocolade. Onbeperkt thee, koffie en water is inbegrepen.

Voor de kinderen hebben we een heerlijke Kinder Afternoon Tea met onder andere poffertjes, sandwiches, fruit en snoepjes.

Wij serveren onze Afternoon Tea dagelijks tussen 12.00 uur en 17.00 uur, waarbij u tussen 12.00 uur en 15.00 uur kunt reserveren. 

We serveren tijdelijk geen Afternoon Tea. U kunt hier dus niet voor reserveren.

Prijzen

Volwassenen €19.50
Kinderen (4-12 jaar) €12.50

We kunnen onze Afternoon Tea uitsluitend aanpassen op een vegetarisch of glutenvrij dieet. Overige aanpassingen zijn helaas niet mogelijk.

Bekijk hier ons Afternoon Tea menu

Babyshower Afternoon Tea

Bent u zwanger of organiseert u een babyshower voor een aanstaande moeder? U kunt bij ons ook terecht voor een Babyshower Afternoon Tea. Wij helpen u graag de babyshower onvergetelijk te maken. Wanneer u bij ons voor uw gezelschap een Afternoon Tea reserveert voor minimaal 8 personen, dan eet de aanstaande moeder gratis mee!

Voorwaarden

  • korting alleen geldig voor de aanstaande moeder
  • alleen geldig mits vooraf een reservering is gemaakt onder vermelding van de actie 
  • deze actie is geldig voor een Afternoon Tea 
  • deze actie is niet geldig op feestdagen
  • deze actie is geldig op basis van beschikbaarheid
  • u dient van tevoren te reserveren