Afternoon Tea

De traditionele Afternoon Tea komt oorspronkelijk uit Engeland. In Nederland wordt de Afternoon Tea vaak High Tea genoemd. Britten nuttigen koppen thee met een etagère vol met zoetigheden in de namiddag. De bekendste lekkernij is de scone. Deze is uiteraard terug te vinden in de Afternoon Tea van Van der Valk Hotel Ridderkerk.

Bij de Afternoon Tea serveren wij onbeperkt thee, koffie en mineraalwater. Voor de kinderen hebben we een heerlijke Kinder Afternoon Tea met onder andere poffertjes, sandwiches, fruit en snoepjes. Wij serveren onze Afternoon Tea dagelijks tussen 12.00 uur en 17.00 uur, waarbij u tussen 12.00 uur en 15.00 uur kunt reserveren.

Reserveren Afternoon Tea

U kunt hier reserveren voor een Afternoon Tea. U dient hiervoor bij reserveringsnotities aan te geven dat het om een Afternoon Tea gaat. 

Let op: 

We kunnen onze Afternoon Tea uitsluitend aanpassen op een vegetarisch of glutenvrij dieet. Overige aanpassingen zijn helaas niet mogelijk.

Bekijk hier ons Afternoon Tea menu

Wilt u liever met uw gezelschap in een aparte ruimte genieten? Dan is het mogelijk om bij Van der Valk Ridderkerk een Afternoon Tea in een aparte zaal te reserveren. Wij informeren u hier graag over.

Babyshower Afternoon Tea

Bent u zwanger of organiseert u een babyshower voor een aanstaande moeder? U kunt bij ons ook terecht voor een Babyshower Afternoon Tea. Wij helpen u graag de babyshower onvergetelijk te maken. Wanneer u bij ons voor uw gezelschap een Afternoon Tea reserveert voor minimaal 8 personen, dan eet de aanstaande moeder gratis mee!

Voorwaarden

  • korting alleen geldig voor de aanstaande moeder
  • alleen geldig mits vooraf een reservering is gemaakt onder vermelding van de actie 
  • deze actie is geldig voor een Afternoon Tea 
  • deze actie is niet geldig op feestdagen
  • deze actie is geldig op basis van beschikbaarheid
  • u dient van tevoren te reserveren