Afternoon Tea

De traditionele Afternoon Tea komt oorspronkelijk uit Engeland. In Nederland wordt de Afternoon Tea vaak High Tea genoemd. Britten nuttigen koppen thee met een etagère vol met zoetigheden in de namiddag. De bekendste lekkernij is de scone. Deze is uiteraard terug te vinden in de Afternoon Tea van Van der Valk Hotel Ridderkerk.

Bij de Afternoon Tea serveren wij onbeperkt thee, koffie en mineraalwater. Voor de kinderen hebben we een heerlijke Kinder Afternoon Tea met onder andere poffertjes, sandwiches, fruit en snoepjes. Wij serveren onze Afternoon Tea dagelijks tussen 12.00 uur en 17.00 uur, waarbij u tussen 12.00 uur en 15.00 uur kunt reserveren.

Prijzen

Volwassenen €19.50
Kinderen (4-12 jaar) €12.50

Reserveren Afternoon Tea

U kunt hier reserveren voor een Afternoon Tea. Bij het instellen van de gewenste tijd ziet u direct welke tijden we nog beschikbaar hebben voor een Afternoon Tea.

Let op:

U dient voor het reserveren van een Afternoon Tea het blauwe vak met de titel 'Afternoon Tea' te selecteren. Op deze manier reserveert u voor onze Afternoon Tea. Zie de blauwe vakken in het voorbeeld hieronder te verduidelijking.

We kunnen onze Afternoon Tea uitsluitend aanpassen op een vegetarisch of glutenvrij dieet. Overige aanpassingen zijn helaas niet mogelijk.

Bekijk hier ons Afternoon Tea menu

Babyshower Afternoon Tea

Bent u zwanger of organiseert u een babyshower voor een aanstaande moeder? U kunt bij ons ook terecht voor een Babyshower Afternoon Tea. Wij helpen u graag de babyshower onvergetelijk te maken. Wanneer u bij ons voor uw gezelschap een Afternoon Tea reserveert voor minimaal 8 personen, dan eet de aanstaande moeder gratis mee!

Voorwaarden

  • korting alleen geldig voor de aanstaande moeder
  • alleen geldig mits vooraf een reservering is gemaakt onder vermelding van de actie 
  • deze actie is geldig voor een Afternoon Tea 
  • deze actie is niet geldig op feestdagen
  • deze actie is geldig op basis van beschikbaarheid
  • u dient van tevoren te reserveren