Ontdek ons restaurant

Menukaarten

Menukaarten

Eten

Gezellig ontbijten, lunchen of dineren? U bent van harte welkom bij Hotel Ridderkerk. In ons restaurant kunt u kiezen voor echte klassiekers of voor een van de vele seizoensgerechten. U geniet van heerlijke gerechten zoals een verse croissant, een rijk belegd broodje carpaccio, een poké bowl of varkenshaas. Maak hier uw reservering. 

Menukaarten

Drinken

Zin in een drankje? Ook daarvoor kunt u terecht bij Hotel Ridderkerk. Wij serveren een grote selectie aan wijnen uit verschillende streken. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse bieren van de tap of uit de fles. Natuurlijk kunt u ook genieten van heerlijk fris, diverse cocktails of een warm drankje zoals koffie en thee. 

Menukaarten

Borrelen

Borrelen kan bij Hotel Ridderkerk! Geniet van onze uitgebreide borrelkaart met diverse warme en koude hapjes. Kies bijvoorbeeld voor de antipasti plank, een portie nacho's of een heerlijke pizza. Ook bieden we heerlijke cocktails en mocktails aan. Ga voor de echte klassiekers of kies voor een van onze seizoenscocktails. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een wijntje, biertje of fris. 

Menukaarten

Kids menu

Wanneer u gezellig wil dineren met uw kids bent u bij Hotel Ridderkerk aan het juiste adres. Wij bieden een heerlijke kinderkaart aan met diverse smakelijke gerechten. Kies voor een vers tomatensoepje, snacks met frietjes en appelmoes of pasta met tomatensaus. Sluit het diner af met de Timo's vrienden-ijsbeker.