E-chopper huren

Ontdek de omgeving van Hotel Ridderkerk met de milieuvriendelijke 100% elektrische chopper. Met deze snorscooters kunt u een dagje op pad langs alle bezienswaardigheden in de buurt van het hotel.

De e-choppers hebben een lage instap en zijn daardoor geschikt voor jong en oud. De brede banden zorgen voor een goede wegligging. Omdat u met de e-chopper maximaal 25 kilometer per uur rijdt, hoeft u geen helm te dragen. Met een volle accu rijdt u ongeveer 50 kilometer, genoeg voor een mooie route in onze omgeving. Wilt u tips voor leuke routes of bezienswaardigheden om met de e-chopper te verkennen? Vraag het onze receptie. Er zijn ook speciale GPS routes beschikbaar in de Fietsknoop app. 

Prijzen

  • €35,00 voor 2,5 uur
  • €42,50 voor 4 uur 
  • €59,00 voor een hele dag 

Voorwaarden

  • De bestuurder is in het bezit van een geldig (bromfiets)rijbewijs.
  • Maximaal 1 persoon per e-chopper en maximale belading van 120 kg (inclusief bagage).
  • Het huren/gebruiken van de e-chopper geschiedt op eigen risico. In geval van schade, een overtreding of aanrijding dient u direct contact op te nemen met de verhuurder.

Wilt u tijdens uw verblijf bij ons een e-chopper huren? Dat kan via onderstaande link. Hier doet u zelf uw gehele boeking en kunt u betalen per iDeal of creditcard. U kunt uw reserveringsbevestiging tonen bij onze receptie. 

Reserveer hier


Neem contact op met onze receptie als u verdere vragen heeft met betrekking op de e-choppers en de verhuur hiervan.