Partners Van der Valk Hotel Ridderkerk

Van der Valk Hotel Ridderkerk heeft een partnerschip met Rotterdam Topsport en Rotterdam Partners.

Rotterdam Topsport

Rotterdam Topsport is een stichting die tot doel heeft het topsportklimaat in Rotterdam te verbeteren. Dat doet zij in nauwe samenwerking met de gemeente Rotterdam, lokale, nationale en internationale sportorganisaties, het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en de media.

Het bereiken en versterken van de nationale en internationale positionering van Rotterdam als toonaangevende sportstad, waarin de sportinfrastructuur en het organiserend vermogen optimaal zijn ontwikkeld is de missie van Rotterdam Topsport.

Een missie waar Van der Valk Hotel Ridderkerk als partner van Rotterdam Topsport zich volledig in kan vinden. 

Rotterdam Partners

Het belangrijkste doel van Rotterdam Partners is om toeristen en zakelijke bezoekers te stimuleren om naar Rotterdam te komen. Van der Valk Hotel Ridderkerk is partner van Rotterdam Partners en draagt zo haar steentje bij om Rotterdam op de wereldkaart te zetten.

Initiatiefnemers van congressen of andere zakelijke evenementen kunnen terecht bij Rotterdam Partners voor kosteloos, onafhankelijk en objectief advies. Zij denken graag met u mee over nieuwe ideeën die uw congres, seminar of tentoonstelling nog interessanter maken. Ook kunnen zij u adviseren over marketing, sponsoring, promotie, eventuele subsidies, samenstellen van Bidboeken en de coördinatie van presentaties en inspectiebezoeken.

Download Mobiele Stadsgids

De mobiele stadgids is een gratis tool die u kunt aanbieden aan de bezoekers van uw congres. Via de mobiele stadsgids hebben bezoekers altijd handige stadsinformatie bij de hand. De Rotterdam-applicatie is gemakkelijk te downloaden door een sms met ‘Rotterdam' te sturen naar 5040. Deze stadsgids is beschikbaar in het Nederlands en Engels. 

Bekijk ook