Euromast Rotterdam

De Euromast, een iconisch symbool van Rotterdam's skyline, is een absolute must-see voor bezoekers die de stad verkennen. Deze imposante toren, die meer dan 185 meter boven de Maas uitrijst, biedt niet alleen een adembenemend uitzicht op de stad en de haven, maar ook een scala aan unieke ervaringen die bezoekers zullen verrassen en inspireren.

Eenmaal bovenaan de Euromast kunnen bezoekers genieten van een panoramisch uitzicht dat zich uitstrekt over de hele stad, van de moderne architectuur van de Kop van Zuid tot de historische gebouwen van het stadscentrum. Op heldere dagen reikt het uitzicht zelfs tot aan de Noordzee, waardoor het een van de meest indrukwekkende uitzichten van Rotterdam is.

Maar de Euromast is meer dan alleen een uitkijktoren. Naast het bewonderen van het spectaculaire uitzicht, kunnen bezoekers ook genieten van culinaire hoogstandjes in de Euromast Brasserie, gelegen op een hoogte van 100 meter. Hier kunnen ze genieten van heerlijke gerechten bereid met verse, lokale ingrediënten, terwijl ze ontspannen en genieten van het panoramische uitzicht door de ramen. Daarnaast kunt u zelfs overnachten tussen de sterren in één van de suites!

Abseilen vanaf de top van de Euromast

Voor degenen die op zoek zijn naar een nog avontuurlijkere ervaring, biedt de Euromast ook de mogelijkheid om te abseilen vanaf de top van de toren. Dit is een unieke kans om de stad vanuit een heel ander perspectief te bekijken en een adrenalinekick te ervaren die je nergens anders zult vinden.

Wat de Euromast echt een must-see maakt, is zijn rol als icoon van Rotterdam en zijn belangrijke plaats in de stadsgeschiedenis. Sinds de opening in 1960 heeft de Euromast generaties bezoekers verwelkomd en blijft het een van de meest geliefde attracties van Rotterdam.