voor het hele gezin

Kinderactiviteiten in Rotterdam

Kleinschalig attractiepark

Plaswijckpark

Een bezoekje aan Plaswijckpark is een leuk uitje met de kids. Het park bestaat uit verschillende wijken met buiten- en binnenspeeltuinen, attracties, een dierentuin en een picknickplek! Het park heeft meerdere restaurants met terras en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Plaswijckpark is het leukste familiepark om binnen en buiten te spelen. Ontdek Speelwijck, Dierenwijck en Wandelwijck!

Het gróótste klimpark van Nederland

Adventure City Rotterdam

Bent u een paar dagen bij Hotel Ridderkerk te gast en zoekt u nog naar ideeën voor een avontuurlijke dag uit? In Rotterdam bevindt zich het grootste klimpark van Nederland: Adventure City. Bezoekers kunnen hier sportklimmen, over een 150 meter lange zipline tokkelen, verschillende klimparcoursen afleggen en zelfs een vrije val maken van 10 meter hoog. Adventure City Rotterdam is de ideale locatie voor een spectaculair uitje met de hele familie.

Eén van de oudste dierentuinen

Diergaarde Blijdorp

In de omgeving van Van der Valk Hotel Ridderkerk bevindt zich één van de oudste dierentuinen van Nederland, Diergaarde Blijdorp. Ook met de kinderen is de diergaarde een erg leuk uitje. Wandel over de zeebodem in het Oceanium, sta oog in oog met ijsberen in de ijsgrot of ontmoet panda's in het Himalayagebied. In Diergaarde Blijdorp verblijven veel verschillende soorten dieren, maar ook maar liefst 21 rijksmonumenten!

Altijd een goed idee

Kinderboerderijen

Een uitstapje naar de kinderboerderij is altijd een goed idee! En laten er nou in de omgeving van ons hotel een aantal hele leuke zitten. In Ridderkerk zelf zit kinderboerderij 'De Dierenhof' en in Barendrecht kunt u een bezoek brengen aan kinderboerderij 'De kleine Duiker'. Maak kennis met lieve boerderijdiertjes zoals varkens, koeien, kippen, schapen en verschillende kleine huisdieren.