Adventure City Rotterdam

Bent u een paar dagen bij Hotel Ridderkerk te gast en zoekt u nog naar ideeën voor een avontuurlijke dag uit? In Rotterdam bevindt zich het grootste klimpark van Nederland: Adventure City. Stap in de wereld van avontuur en opwinding bij Adventure City Rotterdam, waar kinderen de hoofdrol spelen in hun eigen avonturenverhaal! Dit dynamische attractiepark is een ware schat voor gezinnen, gelegen in het bruisende hart van Rotterdam.

Adventure City Rotterdam is niet zomaar een attractiepark; het is een speelparadijs ontworpen om de verbeelding van kinderen te prikkelen en hen te laten genieten van onvergetelijke momenten vol plezier en opwinding. Van draaimolens tot achtbanen en glijbanen, Adventure City biedt een scala aan attracties die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden. 

Elk hoekje van Adventure City is ontworpen met een specifiek thema in gedachten, waardoor kinderen worden ondergedompeld in verschillende werelden vol fantasie en verbeelding. Van piratenavonturen tot ruimteverkenning, er is altijd iets nieuws te ontdekken. Het park biedt ook diverse eetgelegenheden, rustzones en picknickplaatsen, waardoor gezinnen kunnen genieten van een ontspannen dagje uit zonder zich zorgen te hoeven maken over de kleine details.

Uiteten in Rotterdam

Sluit deze avontuurlijke dag af met een heerlijk diner in ons restaurant. Van unieke seizoensgerechten tot aan de befaamde Valk klassiekers. Uiteten bij Van der Valk Hotel Ridderkerk is voor het hele gezin een feestje. Ook voor de kids!