Trouwen in Ridderkerk

Zoekt u een mooie trouwlocatie in Ridderkerk? Heeft u er al eens aangedacht te trouwen in Van der Valk Hotel Ridderkerk? Van ja-woord tot bruidsnacht, binnen of buiten in onze sfeervolle hoteltuin, ons hotel is de ideale plek voor uw complete bruiloft. Onze trouwexperts doen er alles aan om van uw mooiste dag een onuitwisbare indruk voor al uw gasten te maken.

Klik hier om onze brochure te bekijken

Officiële trouwlocatie

Niet alleen voor de feestelijkheden na het ja-woord kunt u bij ons terecht. U kunt ook de daadwerkelijke trouwplechtigheid in ons hotel in Ridderkerk plaats laten vinden. Ons hotel is een officiële trouwlocatie van de gemeente Ridderkerk. De trouwambtenaar leidt de ceremonie op locatie, waarna u direct verder kunt met de receptie, het diner of het feest. Zo verblijven u en uw gasten de gehele dag op één locatie, wel zo fijn. 

Buiten of binnen trouwen

Wilt u uw gasten in een sfeervol ingerichte zaal ontvangen met een glas prosecco of champagne en diverse luxe hapjes? Onze 16 sfeervolle zalen bieden talrijke mogelijkheden voor het organiseren van een bruisende receptie, feest of een intiem diner. Alles wat u zou mogen verwachten van een perfecte locatie om te trouwen in Ridderkerk. De zalen zijn hedendaags, warm en stijlvol ingericht en zijn uitgerust met sfeervolle verlichting. Tevens beschikken alle zalen over airconditioning en comfortabele stoelen.

Zoekt u naar een trouwlocatie voor een intieme bruiloft of wilt u op uw grote dag het liefst iedereen uitnodigen? Doordat onze zalen variëren in grootte, kunt u in beide gevallen bij ons terecht.

Bij mooi weer leent onze sfeervolle en groene hoteltuin zich uitstekend voor een buitenbruiloft. U kunt de ceremonie laten plaatsvinden onder onze feestelijke tent. Uw receptiegasten buiten ontvangen en in onze tuin dineren is zeker ook mogelijk. 

De monumentale boerderij naast het hotel zal op termijn ook beschikbaar zijn als trouwlocatie. In de feestzaal van de boerderij is ruimte voor ongeveer 300 gasten. Samen met onze hoteltuin en ruime aanbod aan zalen, is Van der Valk Hotel Ridderkerk hiermee dé perfecte locatie om te trouwen in Ridderkerk. 

Feestelijk dineren 

Geniet van uw gasten van een heerlijk diner in de vorm van bijvoorbeeld een uitgeserveerd drie- tot vijfgangenmenu of buffet. Ook een barbecue in onze hoteltuin behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard is het ook altijd mogelijk een menu of buffet op maat samen te stellen. 

Bruidssuite

U kunt niet alleen trouwen in Van der Valk Hotel Ridderkerk. Nadat u uw gasten gedag heeft gezegd, kunt u uw huwelijksdag in stijl afsluiten in de romantische bruidssuite. De bruidssuite is comfortabel en luxe ingericht en voorzien van een ruime badkamer met regendouche en 2-persoons whirlpool. Ook heeft de kamer een apart woon- en slaapgedeelte. Met een uitgebreid en luxe ontbijt kunt u de volgende ochtend in alle rust nagenieten van de feestelijke dag. 

Alleen de bruidssuite boeken? Dat kan uiteraard ook, we informeren u hier graag over! 

Contact

Neem contact op voor een oriënterend gesprek. Wij nemen graag alle tijd voor u om uw wensen zorgvuldig te bespreken. Daarbij geven wij u met plezier een rondleiding langs onze zalen en onze buitenruimte, zodat u een beeld krijgt van de talloze mogelijkheden. Wij doen er alles aan om u de perfecte trouwdag te laten beleven. 

De foto's tijdens de Styled Shoot zijn gemaakt door Brian Fotografie.

Met dank aan: Je Grote Dag.