Trouwen in Ridderkerk

Zoekt u een mooie trouwlocatie in Ridderkerk? Heeft u er al eens aangedacht te trouwen in Van der Valk Hotel Ridderkerk? Van ja-woord tot bruidsnacht, ons hotel is de ideale plek voor uw complete bruiloft. Onze trouwexperts doen er alles aan om van uw mooiste dag een onuitwisbare indruk voor al uw gasten te maken.

Huwelijksvoltrekking

Niet alleen voor de feestelijkheden na het ja-woord kunt u bij ons terecht. U kunt ook de daadwerkelijke trouwplechtigheid in ons hotel in Ridderkerk plaats laten vinden. Ons hotel is sinds 2013 een officiële trouwlocatie van de gemeente Ridderkerk. De trouwambtenaar leidt de ceremonie op locatie, waarna u direct verder kunt met de receptie, het diner of het feest. Zo verblijven u en uw gasten de gehele dag op één locatie, wel zo fijn. 

Zalen en terras

Wilt u uw gasten in een sfeervol ingerichte zaal ontvangen met een glas prosecco of champagne en diverse luxe hapjes? Onze 16 sfeervolle zalen bieden talrijke mogelijkheden voor het organiseren van een bruisende receptie, feest of een intiem diner. Alles wat u zou mogen verwachten van een perfecte locatie om te trouwen in Ridderkerk. De zalen zijn hedendaags, warm en stijlvol ingericht en zijn uitgerust met sfeervolle verlichting. Tevens beschikken alle zalen over airconditioning en comfortabele stoelen.

Zoekt u naar een trouwlocatie voor een intieme bruiloft of wilt u op uw grote dag het liefst iedereen uitnodigen? Doordat onze zalen variëren in grootte, kunt u in beide gevallen bij ons terecht. Bij mooi weer kunt u de ceremonie en andere feestelijkheden ook plaats laten vinden op ons zonnige terras, dat omgeven is door een sfeervolle en groene tuin.

De monumentale boerderij naast het hotel zal op termijn ook beschikbaar zijn als trouwlocatie. In de feestzaal van de boerderij is ruimte voor ongeveer 300 gasten. Samen met ons terras en ruime aanbod aan zalen, is Van der Valk Hotel Ridderkerk hiermee dé perfecte locatie om te trouwen in Ridderkerk. 

Bruidssuite

U kunt niet alleen trouwen in Van der Valk Hotel Ridderkerk. Nadat u uw gasten gedag heeft gezegd, kunt u uw huwelijksdag in stijl afsluiten in de romantische bruidssuite. De bruidssuite is comfortabel en luxe ingericht en voorzien van een ruime badkamer met regendouche en 2-persoons whirlpool. Ook heeft de kamer een apart woon- en slaapgedeelte. Met een uitgebreid en luxe ontbijt kunt u de volgende ochtend in alle rust nagenieten van de feestelijke dag. 

Contact

Neem contact op voor een oriënterend gesprek. Wij nemen graag alle tijd voor u om uw wensen zorgvuldig te bespreken. Daarbij geven wij u met plezier een rondleiding langs onze zalen en onze buitenruimte, zodat u een beeld krijgt van de talloze mogelijkheden. Wij doen er alles aan om u de perfecte trouwdag te laten beleven. 

De foto's uit de sfeerimpressie zijn gemaakt door Brian Fotografie. Met dank aan Je Grote Dag en Lovely Lemon Events. 

Bekijk ook

Handig om te weten

  • Gratis WIFI
  • Ideale ligging bij de A15
  • Dichtbij Rotterdam
  • Gratis parkeren
  • 16 sfeervolle zalen
  • Betalen met Pinpas, CreditCard of contant