Video vergaderen

In de huidige tijd werken we vaker vanuit huis en houden we regelmatig vergaderingen op afstand. Dit vraagt om innovatieve oplossingen. Bij Hotel Ridderkerk bieden we verschillende opties voor videovergaderingen, afhankelijk van de grootte van de groep. U kunt rekenen op uitstekend geluid en beeldkwaliteit, evenals eenvoudige aansluitmogelijkheden voor een LED-scherm of beamer in de vergaderzaal.

Rally Camera

Met de Rally Camera van Logitech profiteert u van Logitech's RightLight-technologie, waardoor gezichten helder en natuurlijk worden weergegeven, zelfs bij weinig licht. Dankzij de RightSight-camerabesturing wordt automatisch het beste beeld van elke deelnemer vastgelegd, zonder dat u handmatige aanpassingen hoeft te doen. Upgrade uw vergaderingen met de PTZ-camera Rally voor verbluffende beeldkwaliteit en moeiteloze controle. De Rally Camera is geschikt voor 6 t/m 16 personen. 

Logitech MeetUp webcam

De Logitech MeetUp is een alles-in-één vergadercamera die ideaal is voor kleine ruimtes. Het biedt een breed gezichtsveld, synchroniseert audio en video, onderdrukt ruis en past automatisch de camerapositie en zoom aan. Door de bevestiging aan het display wordt de ruimte efficiënt gebruikt. Deze webcam is geschikt voor 2 t/m 6 personen.

Videovergadering organiseren?

Wilt u een bijeenkomst plannen waarbij een deel van de gasten niet fysiek aanwezig kan zijn? Neem contact op met onze Sales collega's via sales@ridderkerk.valk.com of bel 0180 - 646900 om de mogelijkheden te bespreken