Kerst bij Hotel Ridderkerk

Update 26 november
De nieuwe maatregelen gaan gelden voor 3 weken. Wij kunnen dan ook op dit moment helaas nog geen duidelijkheid geven of uw kerstreservering en onze geplande kerstactiviteiten doorgang kunnen vinden. Wij houden u hier uiteraard van op de hoogte. 


~
De decembermaand laat niet lang meer op zich wachten. We kijken met elkaar alweer uit naar het mooiste feest van het jaar: Kerst! Eindelijk kunnen we Kerst weer samen met onze gasten vieren. U kunt tijdens de kerstdagen weer genieten van allerlei feestelijke activiteiten. Tijdens deze activiteiten zorgen we er ook voor dat onze jongste gasten zich niet hoeven te vervelen.  

Bekijk de verschillende activiteiten in onze
~

Reserveren?

Wilt u de feestdagen samen met ons vieren? Voor alle activiteiten geldt een beperkte beschikbaarheid en is reserveren noodzakelijk. Reserveringen voor Kerst 2021 gaan uitsluitend per e-mail. U kunt uw reserveringsaanvraag sturen naar sales@ridderkerk.valk.com. Ook als u vragen heeft over onze kerstactiviteiten kunt u ons bereiken via dit e-mailadres.

Let op: Omdat gasten die zich hadden aangemeld voor onze mailinglijst als eerste geïnformeerd zijn, hebben wij voor sommige activiteiten nog maar beperkte beschikbaarheid.