Kerst bij Hotel Ridderkerk

Het duurt nog best even, maar bij Hotel Ridderkerk zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de kerstperiode. 

Wij zullen onze Kerstfolder spoedig online plaatsen. Op dit moment hebben de gasten die zich hebben aangemeld voor de Kerstfolder de mailing ontvangen. 

Wilt u reserveren of meer informatie? Mail naar sales@ridderkerk.valk.com. Voor alle activiteiten geldt een beperkte beschikbaarheid en is reserveren noodzakelijk.

Voor gasten die gereserveerd hebben voor één van onze activiteiten hebben we een aantrekkelijk aanbod om ook te blijven overnachten. Informeer hiernaar op het bovengenoemde e-mailadres.

Wij maken u er graag op attent dat de in deze menukaart omschreven gerechten ingrediënten kunnen bevatten die niet specifiek zijn omschreven. Mocht u in verband met allergieën specifieke wensen hebben dan verzoeken wij u vriendelijk om dit nadrukkelijk bij het maken van uw reservering te vermelden.

Wij wensen u alvast prettige feestdagen en kijken ernaar uit om u dan te mogen begroeten in Van der Valk Hotel Ridderkerk!

 

Bijzondere tijden vragen om bijzondere cadeaus voor onder de boom. Verras uw geliefde(n), vriend of familielid deze Kerst en geef een Van der Valk giftcard cadeau! 

U kunt de giftcard ter plekke aanschaffen bij onze receptie. We maken er een feestelijk pakketje van!