Eten & Drinken

Coronavirus nieuws

Met het oog op de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen, hebben wij als directie van Hotel Ridderkerk per direct en tot nader order onze restaurants en hotelbar gesloten. Wij hopen dat dit zal bijdragen aan het voorkomen van verdere verspreiding van het virus.

Lees verder over onze maatregelen op onze nieuwspagina

Ons restaurant

Ons restaurant

In ons restaurant geniet u van nationale en internationale gerechten. Probeer eens de seizoensgerechten van ons à la carte menu of schuif aan bij ons uitgebreide Live Cooking Buffet. In onze sfeervolle zaal of op ons zonnige terras. Onze chefkok verrast u graag met zijn culinaire creaties. U bent in ons à la carte restaurant van harte welkom tussen 11.00 uur en 23.00 uur.

Live Cooking

Met ons Live Cooking Buffet kunt u onbeperkt genieten van gerechten die onze chefkok à la minute voor u bereidt. Heerlijk vers en divers. Voor het Live Cooking Diner bent u elke zaterdag- en zondagavond van harte welkom. De gezellige Live Cooking Brunch presenteren wij elke zondagochtend vanaf 12.00 uur. Of begin de dag eens met een uitgebreid Live Cooking Ontbijtbuffet. Een goede start van de dag, ook als u niet in ons hotel overnacht.

Ruim terras

Tijdens zonnige dagen kunt u terecht op ons ruime terras. Heerlijk ontspannen met een drankje op een van onze loungebanken. Of uitgebreid dineren in de zomerse buitenlucht. Alles is mogelijk.

Reserveer een tafel

Reserveer een tafel en geniet van culinaire verrassingen in ons restaurant. U bent bij ons van harte welkom.

Let op: per 1/1/2020 zijn honden in het gehele hotel en het gehele restaurant niet toegestaan. 

Ontdek ook

Handig om te weten

  • Gratis WIFI
  • Ideale ligging bij de A15
  • Dichtbij Rotterdam
  • Gratis parkeren
  • Ruim terras
  • Betalen met Pinpas, CreditCard of contant