Over ons restaurant

Update 

We zijn blij dat we u weer op ons terras en in ons restaurant mogen ontvangen. 

Bij ontvangst zullen wij u vragen zich te registreren, nemen wij een aantal gezondheidsvragen met u door en zullen wij rekening houden met de 1,5 meter richtlijn. We willen u vriendelijk vragen de instructies van onze medewerkers op te volgen.

Reserveer hier uw tafel

LET OP:

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Of heeft u of een van uw huisgenoten koorts of benauwdheidsklachten? Dan vragen we u thuis te blijven en niet naar ons restaurant te komen.

Wij behouden ons het recht voor om bezoekers met verkoudheidsklachten en/of koorts de toegang tot ons restaurant te ontzeggen. Dat geldt ook voor bezoekers die de veiligheids- en voorzorgsmaatregelen niet naleven.

Ons restaurant

In ons restaurant geniet u van nationale en internationale gerechten. Probeer eens de seizoensgerechten van ons à la carte menu of geniet van bekende klassiekers. U kunt ook van onze gerechten genieten op ons ruime en sfeervolle terras, in onze hotelbar of een van onze 16 zalen. Onze chefkok verrast u graag met zijn culinaire creaties. 

Live Cooking

Vooralsnog zijn al onze Live Cooking activiteiten geannuleerd. Indien u een reservering heeft voor ons dinerbuffet of onze brunch, nemen wij contact met u op. Voor onze hotelgasten serveren wij een aangepast ontbijt. Het is niet mogelijk van buitenaf gebruik te maken van dit ontbijt.

Ruim terras

Tijdens zonnige dagen kunt u terecht op ons ruime terras. Heerlijk ontspannen met een drankje op een van onze loungebanken. Of uitgebreid dineren in de zomerse buitenlucht. Alles is mogelijk.

Hotelbar

Onze sfeervolle hotelbar is dagelijks geopend van 08.00 - 01.00 uur. Het is een ideale locatie voor een informele borrel met vrienden of collega's. Ook voor uw zakelijke afspraak of als flexwerkplek is onze hotelbar of lobby de ideale plek. 

Let op: per 1/1/2020 zijn honden in het gehele hotel en het gehele restaurant niet toegestaan.