De Kuip in Rotterdam

Welkom bij de Kuip in Rotterdam, het iconische voetbalstadion dat de harten van Feyenoord fans heeft veroverd. Als thuisbasis van Feyenoord Rotterdam is De Kuip niet alleen een plek van sportieve hoogtepunten, maar ook een plek van entertainment en traditie. De Kuip opende in 1937 haar deuren en is sindsdien het voetbalstadion voor de wedstrijden van Feyenoord Rotterdam. Tegenwoordig heeft het voetbalstadion naast deze primaire functie meerdere functies, onder andere voor het faciliteren van diverse concerten, congressen en sportevenementen. Al met al is De Kuip een belangrijke en veelzijdige locatie voor Rotterdam!

Voetbal in De Kuip Rotterdam
De Kuip, officieel bekend als Stadion Feijenoord, heeft sinds haar opening tallozen gedenkwaardige voetbalmomenten gehuisvest. Van Europacups tot Interlands, het gebeurd hier allemaal! Als een van de meest iconische sportfaciliteiten ter wereld trekt De Kuip jaarlijks duizenden bezoekers van over de hele wereld.

Evenementen in De Kuip Rotterdam
Naast het voetbal biedt de Kuip in Rotterdam een locatie voor diverse grote evenementen. Dit loopt van kleinschalige evenementen zoals bedrijfsfeesten, tot grootschalige evenementen met een capaciteit tot 50.000 bezoekers. De Kuip is daarnaast bekend wegens het faciliteren van concerten waar grote namen hebben opgetreden zoals Madonna, Michael Jackson, The Rolling Stones, David Bowie en Bruce Springsteen. Tegenwoordig zie je hier nog steeds acts van o.a. Marco Borsato en Rene Froger. Naast muziek, entertainment en voetbal worden er jaarlijks grote sportactiviteiten georganiseerd. Denk hierbij aan de Urban Trail Rotterdam, waarbij je als hardloper kunt rennen door iconische gebouwen in de stad, waaronder natuurlijk De Kuip.

Hotel bij De Kuip Rotterdam
Wilt u De Kuip zelf ervaren? Koop dan nu uw tickets op de website van De Kuip en maak u klaar voor een onvergetelijke ervaring. Wilt u een evenement of wedstrijd combineren met een heerlijke hotelovernachting? Boek dan nu bij Van der Valk Hotel Ridderkerk. Kies voor een van onze comfortabele hotelkamers en geniet voorafgaand het evenement van een uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant. Hotel Ridderkerk ligt vlakbij de Kuip Rotterdam, namelijk slechts op 10 minuten rijden met de auto. Daarnaast is het stadion makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Liever op de fiets? Maak dan gebruik van onze fietsenverhuurservice! Het is slechts 15 minuten fietsen vanaf Hotel Ridderkerk. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen.