Activiteitenkalender

Activiteiten & evenementen bij ons en in de omgeving. Lees meer

Volgende
Ontdek onze omgeving

Toeristische info Van Der Valk Hotel Ridderkerk

Dagje Rotterdam

Ontdek Rotterdam

Ga er op uit en ontdek Rotterdam! De moderne architecturen en de Rotterdamse haven zijn kenbaar voor deze unieke stad.

Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Laurenskerk. De van oosprong middeleeuwse Rotterdamse Laurenskerk herinnert u aan de tijd dat de stad nog ommuurd was en waterwegen de belangrijkste handelsroutes waren!

Rotterdam is vanaf Hotel Ridderkerk goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. 

Ontdek de omgeving

Bezienswaardigheden

In de omgeving van Hotel Ridderkerk zijn er veel bezienswaardigheden te bewonderen.

Zo ligt Nationaal Park De Biesbosch op een steenworp afstand van het hotel! Ook is Kinderdijk (één van de monumenten van de Werelderfgoedlijst) makkelijk te bereiken vanaf het hotel.

Ontdek ook de haven van Rotterdam met de Koninklijke Spido. Tijdens deze rondvaart vaart u onder andere langs de indrukwekkende skyline en haven van Rotterdam!

Het heerlijke saunacomplex van Thermen Binnenmaas bestaat uit 11 sauna’s en 2 stoombaden, met temperaturen variërend tussen de 60 en 90 graden!

Ervaar wat u nog nooit eerder hebt ervaren: onder de Erasmusbrug vindt u het museum Remastered. In dit museum komen werken van de oude Hollandse Meesters op een indrukwekkende manier tot leven. Schilderijen van Vincent van Gogh, Rembrandt van Rijn, Johannes Vermeer en Piet Mondriaan worden door artiesten op muren en vloeren geprojecteerd.

Rondom Van der Valk Hotel Ridderkerk bevinden zich verschillende activiteiten voor jong en oud.

Ga in de omgeving van Hotel Ridderkerk er lekker op uit met de kids! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan verschillende kinderboederijen, Plaswijckpark of Adventure City Rotterdam.