Feyenoord Rotterdam

Locatie

Feyenoord Rotterdam

De trots van de stad is voetbalclub Feyenoord Rotterdam. De voetbalclub is opgericht op 19 juli 1908 en is sindsdien gevestigd in Rotterdam-Zuid. De vereniging is door vier enthousiaste jonge mannen opgericht. Stadion De Kuip werd in 1937 geopend voor alle thuiswedstrijden van de voetbalclub. Inmiddels is het meer dan alleen een stadion. Tegenwoordig worden er evenementen georganiseerd in de Kuip, zoals (dance)feesten en congressen. De populaire locatie zit in het hart van alle Rotterdammers. Beleef samen met de supporters het échte Feyenoordgevoel en woon een thuiswedstrijd bij.

Heeft u altijd eens een kijkje willen nemen in het stadion? Dan kunt u op de dagen dat Feyenoord geen wedstrijd speelt en rondleiding achter de schermen krijgen. Tijdens deze rondleiding bezoekt u 90 minuten lang de meest bijzondere plekken van De Kuip. Zo loopt u door de spelerstunnel en neemt u plaats in het perscentrum. Uiteraard mag een bezoek aan de spelerskleedkamer en het vernieuwde Feyenoord Museum niet ontbreken tijdens uw rondleiding. De Feyenoord Tour in de Kuip vindt plaats op woensdag tot en met zaterdag op diverse tijdstippen.

Wilt u na uw rondleiding of wedstrijd nog andere activiteiten ondernemen? Dan vindt u aan de overkant van het stadion een Pathé bioscoop, een speelhal en een bowlingcentrum. Hier kan zowel jong als oud zich goed vermaken. Gaat u toch nog liever even het centrum in? Dan pakt u gemakkelijk de tram die op 1 minuut loopafstand zit van het stadion. Binnen 10 minuten bent u in het hart van Rotterdam.

Overnachten bij Hotel Ridderkerk Zoekt u een hotel bij voebalclub Feyenoord? Dan is Van der Valk Ridderkerk een ideale locatie om een bezoek aan een wedstrijd te combineren met een overnachting. Met een ruim aanbod aan hotelkamers zit er altijd een kamer bij die past bij uw verblijf. Bekijk ons kameroverzicht en maak alvast uw reservering. 

Feyenoord+programma Van der Valk Hotel Ridderkerk is trotse partner van het Feyenoord+ programma. Het Feyenoord+ programma biedt leden een groot aanbod aan tal van leuke activiteiten en uitjes. Alleen leden van Het Legioen kunnen deelnemen aan de acties van het Feyenoord+ programma. 

Feyenoord+ programma

 

Ontdek onze omgeving

Toeristische info Van Der Valk Hotel Ridderkerk