Golfen in de buurt van Rotterdam

De regio Rotterdam beschikt over diverse golfbanen. Van der Valk Hotel Ridderkerk is voor golfliefhebbers een pérfecte uitvalsbasis. Niet ver van Hotel Ridderkerk ligt bijvoorbeeld de Openbare Golfbaan Kralingen. Even verder ligt de schitterende baan van Golf en Country Club Capelle aan den IJssel en Golfclub Oude Maas. Voor meer informatie over de golfbanen in de regio kunt u contact opnemen met onze receptie.

Golfclub Kralingen

Golfclub Kralingen bevindt zich in de schilderachtige omgeving van Kralingen, op de historische Openbare Golfbaan Kralingen, die behoort tot de oudste golfbanen van Nederland. Gelegen op 7 meter onder het Normaal Amsterdams Peil (NAP), is deze baan de laagstgelegen golfbaan van heel Europa. Golfbaan Kralingen vormt een uniek natuurlijk toevluchtsoord aan de rand van het Kralingse Bos, binnen de stadsgrenzen van Rotterdam. Ondanks dat het de kortste A-status baan in Nederland is, is het zeker geen eenvoudige uitdaging. De smalle fairways en het overvloedige water vormen een prikkelende test voor elke golfer.

Golf en Country Club Capelle aan den IJssel

Naast de 18-holes golfbaan met A-status voorziet de vereniging in een overdekte driving range, een gastvrij clubhuis en een uitstekend restaurant. De golfbaan verwelkomt een divers publiek, waaronder leden, hun gasten, individuele bezoekers en groepen die de baan kiezen voor een golfdag, een clinic onder begeleiding van de golfprofessionals van de vereniging, of een vergadering. Bovendien organiseert deze Golf & Country club diverse leuke activiteiten, geschikt voor zowel heren als dames.

Golfclub Oude Maas

Golfclub Oude Maas is een Nederlandse golfclub gelegen in Rhoon, ten zuiden van Rotterdam. De golfbaan van Golfclub de Oude Maas, geopend in 1975, bevindt zich in een recreatiegebied langs de Oude Maas, grenzend aan grienden en een eendenkooi. Ervaar het genot van het spelen van 18 holes op de parkbaan van Golfclub Oude Maas, omringd door een prachtig landschap met water en natuur.