Boijmans Van Beuningen Museum

Een huis voor verbeelding, inspiratie en creativiteit: dat is Museum Boijmans Van Beuningen. Als één van de meest vooraanstaande kunstinstituten in Nederland biedt dit museum een rijke verzameling van meesterwerken en intrigerende tentoonstellingen. 

Het museum beschikt over een diversiteit aan kunst. Een indrukwekkende collectie van oude meesters tot hedendaagse kunst zijn terug te vinden in het museum. Van schilderijen tot beeldhouwwerken, het Boijmans van Beuningen biedt een uitgebreid overzicht van kunst door de eeuwen heen. Ook worden er veel unieke tentoonstellingen en educatieve activiteiten georganiseerd.

Het Boijmans Van Beuningen Museum is gelegen in het hart van Rotterdam en is dus gemakkelijk bereikbaar. Combineer uw museumbezoek met een dagje verkennen van de bruisende stad en geniet van de lokale sfeer.

Depot Boijmans Van Beuningen

Het museum is momenteel tijdelijk gesloten, maar het Depot Boijmans van Beuningen is wel dagelijks geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur, enkel op maandag is het Depot gesloten. Kinderen t/m 18 jaar kunnen gratis naar binnen. Bezoekers zien hier het resultaat van 174 jaar verzamelen: meer dan 154.000 verzamelde kunstwerken.

Meer informatie & tickets

Combineer met een diner in Hotel Ridderkerk

Van der Valk Hotel Ridderkerk ligt op korte afstand van het centrum van Rotterdam. Combineer daarom uw dagje uit met een heerlijk diner in ons sfeervolle restaurant of zelfs met een verzorgde overnachting in ons hotel.