Maritiem Museum Rotterdam

Ontdek de betoverende wereld van de maritieme geschiedenis bij het Maritiem Museum Rotterdam! Een bezoek aan dit museum is een must is voor iedereen die geïntrigeerd is door de zee en haar verhalen. In het musuem zijn maritieme meesterwerken te vinden, van historische schepen tot indrukwekkende nautische collecties. Ook biedt het Maritiem Museum Rotterdam boeiende en interactieve tentoonstellingen die bezeoekers betrekken bij de wereld van de scheepvaart. Stap aan boord van gerestaureerde schepen, ontdek de technologieën achter de navigatie en ervaar de maritieme wereld als nooit tevoren.

Familieuitje in Rotterdam

Maak van je bezoek een gezinsuitje! Het Maritiem Museum heeft speciale activiteiten voor kinderen, waaronder speurtochten en workshops, waardoor jonge ontdekkers de maritieme wereld op een leuke en educatieve manier kunnen verkennen.Gelegen aan de prachtige haven van Rotterdam, is het Maritiem Museum gemakkelijk bereikbaar. Combineer je museumbezoek met een wandeling langs de waterkant en geniet van de levendige sfeer van de stad.

Het museum is op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend en op zon- en feestdagen van 11.00 tot 17.00 uur. In schoolvakanties (regio midden) is het Maritiem Museum ook op maandag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Reserveer uw ticket(s)

Andere leuke activiteiten rondom Rotterdam

Naast alle leuke musea die zich in de regio van Rotterdam bevinden, heeft deze bruisende stad nog veel meer te bieden. Bekijk onze activiteiten overzichtspagina voor meer leuke activiteiten in de buurt van ons hotel.