Natuurhistorisch Museum Rotterdam

Ontdek de wonderen van de natuur bij het Natuurhistorisch Museum in Rotterdam! Als een boeiende bestemming voor natuurliefhebbers en nieuwsgierige geesten, biedt dit museum een unieke reis door de biodiversiteit van onze planeet. Het museum herbergt een indrukwekkende collectie natuurlijke schatten, variërend van mineralen en gesteenten tot opgezette dieren en botanische specimens. Duik in de diversiteit van het planten- en dierenrijk.

Een leuk gezinsuitje

Maak het museumbezoek een gezinsuitje! Speciale activiteiten voor kinderen, interactieve displays en educatieve workshops maken het museum een geweldige plek om jonge geesten te inspireren en te onderwijzen. Bewonder zeldzame en uitgestorven dierensoorten, van majestueuze mammoeten tot kleurrijke vlinders. Het museum biedt een unieke kans om oog in oog te staan met de diversiteit van het dierenrijk.

Locatie & openingstijden 

Gelegen in het hart van Rotterdam, in het Museumpark, is het Natuurhistorisch Museum gemakkelijk bereikbaar. Voeg dit museum toe aan je lijst van must-visit attracties tijdens je verkenning van de stad. Het museum is op dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur geopend en in de zomervakantie (regio midden) ook op maandag.

Koop uw ticket(s)

Andere musea in de regio van Rotterdam

In en rondom Rotterdam zijn er nog veel meer leuke musea die een bezoekje waard zijn. Benieuwd welke? Neem eens een kijkje op onze overzichtspagina van musea