Remastered Rotterdam

Laat je verrassen door kunst, van onder andere Rembrandt, Mondriaan, Vermeer en Van Gogh, die op een nieuwe manier wordt gepresenteerd. Met meer dan 1.000 vierkante meter ruimte, 60 ultramoderne beamers, een totaal van 245 miljoen pixels, 50 luidsprekers, 15 kilometer aan kabels, en het grootste indoor LED-scherm van Europa. Dat is Remastered Rotterdam! Het museum is te vinden onder de Erasmusbrug en vanaf het terras heb je het mooiste uitzicht op de skyline van Rotterdam!

Ontdek iets geheel nieuws: De klassieke Hollandse Meesters heruitgevonden door de moderne Hollandse Meesters. Vooraanstaande Nederlandse digitale studio's hebben een betoverende wereld gecreëerd. Een wereld waarin je wordt meegenomen op een reis langs de wonderlijke creaties van Jeroen Bosch, waarin je wordt ondergedompeld in de levendige scènes van Van Gogh en waarin je kunt meedeinen op de ritmes van Mondriaans "Victory Boogie Woogie".

Tijdens deze unieke ervaring van 60 minuten kun je ook door een waterval wandelen, je eigen UFO laten vliegen op een reusachtig LED-scherm, communiceren met scholen vissen en zweven door de wolken.

Andere leuke activiteiten rondom Rotterdam

Combineer een bezoek aan het Remastered Rotterdam met leuke andere activiteiten rondom Amsterdam. Van der Valk Hotel Ridderkerk is de pérfecte uitvalsbasis voor andere leuke activiteiten in de omgeving van deze bruisende stad. Neem een kijkje op onze toeristische informatie pagina voor andere leuke activiteiten.