Villa Zebra

Duik in de wondere wereld van creativiteit en verbeelding bij het Villa Zebra kindermuseum in Rotterdam! Een bezoek aan dit leuke museum is een absolute must voor gezinnen en nieuwsgierige jonge geesten. Villa Zebra biedt een interactieve kunstbeleving speciaal ontworpen voor kinderen. De tentoonstellingen stimuleren creativiteit en laten kinderen op een speelse manier kennismaken met verschillende kunstvormen en technieken.

Een museum speciaal voor kinderen

Villa Zebra is volledig gericht op kinderen en biedt een veilige en inspirerende omgeving. Het museum is zo ontworpen dat het de nieuwsgierigheid van kinderen aanmoedigt en ruimte biedt voor creatieve expressie. De kleurrijke en dynamische tentoonstellingen in Villa Zebra prikkelen de zintuigen en laten kinderen zich onderdompelen in een wereld vol kleur, vormen en geluiden. Elke tentoonstelling is een boeiende ontdekkingstocht die de nieuwsgierigheid van kinderen aanwakkert.

De openingstijden van Villa Zebra zijn als volgt:

  • Woensdag 10.00 - 17.00 uur
  • Vrijdag 10.00 - 13.00 uur
  • Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
  • Zondag 10.00 - 17.00 uur
  • In de schoolvakanties (regio Rotterdam) is Villa Zebra geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Bestel uw ticket(s) online

Familiehotel in de buurt van Rotterdam

Wilt u uw uitstapje met het gezin helemaal compleet maken? Combineer het dan met een overnachting bij Van der Valk Hotel Ridderkerk. Wij bieden veel leuke dingen aan voor kinderen. Neem eens een kijkje op onze Valk Kids pagina voor meer informatie hierover.