Wereldmuseum Rotterdam

Ontdek de rijke diversiteit van de wereld bij het Wereldmuseum Rotterdam - een culturele schat die de deuren opent naar fascinerende samenlevingen en tradities. Het Wereldmuseum Rotterdam biedt intrigerende tentoonstellingen die de verhalen vertellen van diverse culturen over de hele wereld. Van oude beschavingen tot hedendaagse samenlevingen, elke expositie neemt je mee op een boeiende reis door de geschiedenis en tradities van verschillende bevolkingsgroepen.

Het Wereldmuseum draagt actief bij aan het bevorderen van cultureel begrip en respect. Het is een plek waar bezoekers worden aangemoedigd om de complexiteit van onze wereld te omarmen en te waarderen. Of je nu een fervent reiziger bent, kunstliefhebber of gewoon nieuwsgierig naar andere culturen, het Wereldmuseum nodigt je uit om de grenzen van je wereld te verleggen. Plan vandaag nog je bezoek en laat je onderdompelen in een wereld vol ontdekkingen en verhalen.

Plan uw bezoek

Het museum is dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens de landelijke schoolvakanties van alle regio's is het museum ook op maandag open.

Reserveer uw ticket(s)

Combineer uw dagje Rotterdam met een overnachting

Hoe fijn is het om na een dag Rotterdam te hebben ontdekt te kunnen overnachten in een hotel nabij deze bruisende stad? Bij Van der Valk Hotel Ridderkerk bieden we een uniek Rotterdam arrangement aan waarbij u éxtra voordelig geniet van een compleet verzorgd verblijf inclusief ontbijt en 3-gangen diner. Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in ons hotel!