Splashtours Rotterdam

Een 'anders-dananders' stadstour door Rotterdam. Dat doe je met Splashtours. Een rit met deze unieke amfibiebus staat garant voor een memorabele ervaring, geschikt voor zowel jong als oud! Met Splashtours verken je tijdens de stadsrit de meest opmerkelijke en prachtige plekken van Rotterdam. En dan volgt de 'splash': een adembenemende duik in de Maas. Plots blijkt de bus ook een zeewaardige boot te zijn, die verder door het water glijdt langs de indrukwekkende skyline van de stad! De route is zorgvuldig uitgestippeld, zodat je het allerbeste en mooiste van Rotterdam te zien krijgt.

De skyline van Rotterdam zou niet compleet zijn zonder de opvallende knalgele amfibiebus. Of je hem nu ziet rijden over de Erasmusbrug of varen op de Maas, Splashtours is een vertrouwd gezicht in Rotterdam. Voor de lokale Rotterdammers is het beeld van een bus die over het water glijdt al bekend. Maar voor de vele toeristen en dagjesmensen blijft het een ware bezienswaardigheid wanneer ze de amfibiebus zien passeren. Passagiers van Splashtours zijn ontzettend enthousiast; de amfibietour is immens populair. Vanaf het allereerste moment was er veel belangstelling en nog steeds vertrekt de bus bij elke rit weer volgeboekt. Rotterdam straalt in volle kleur dankzij Splashtours.

Combi's activiteiten Splashtours

Ook biedt Splashtours combi's activiteiten aan. Zo kunt een tour combineren met de Pannenkoekenboot. Waar u een 75 minuten vaart kunt boeken incl. onbeperkt pannenkoeken eten. Wat een droom! Of u combineert de rondvaart met een sessie lasergamen. Er zijn zoveel opties. Kijk voor een compleet overzicht op de website van Splashtours.