Ontdek onze omgeving

Toeristische info Van Der Valk Hotel Ridderkerk

Zo'n unieke stad zoals Rotterdam zul in Nederland niet meer snel aantreffen. De moderne Architecturen en de haven zijn kenbaar voor deze mooie stad. Bezoek bijvoorbeeld een van de mooie museas die Rotterdam te bieden heeft; het Booijmans of Remastered.Shoppen in Rotterdam is het walhalla voor de modeliefhebbers onder ons. Rotterdam is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer vanaf ons hotel. 

Ontdek de omgeving

Bezienswaardigheden buiten

In de nabije omgeving van het Hotel zijn er bezienswaardigheden in de buitenlucht  te bewonderen. Zo is het Nationale park de Biesbosch een steenworp verwijderd van het hotel. Ook is de kinderdijk (een van de monumenten van de wereld erfgoedlijst) erg dicht gelegen bij het hotel.Trompenburg bevindt zich ook in de directe omgeving van het hotel het mooie Trompenburg, een aangelegde plantentuin met een grote diversiteit aan bomen, struiken, vaste planten, bollen en knollen.

Het saunacomplex van Thermen Binnenmaas bestaat uit 11 sauna’s en 2 stoombaden, met temperaturen variërend tussen de 60 en 90 graden.

Onder de Erasmusbrug vindt u Remastered. In deze attractie komen werken van de oude Hollandse Meesters op een indrukwekkende manier tot leven.Schilderijen van Van Gogh, Rembrandt, Vermeer en Mondriaan worden door digitale artiesten op muren en vloeren geprojecteerd