Van der Valk Hotel Ridderkerk

Zalen

Diners voor groepen

Van der Valk Hotel Ridderkerk is gespecialiseerd in zakelijke en feestelijke ontmoetingen. Het is dé perfecte locatie voor het organiseren van feesten, bruiloften, familiediners, recepties, vergaderingen, trainingen en seminars. Alle 17 multifunctionele zalen zijn voorzien van zeer moderne faciliteiten, waaronder diverse professionele audiovisuele middelen en zowel draadloze als bekabelde internetaansluitingen. De zalen zijn stijlvol ingericht; met oog voor comfort en detail. De warme ambiance vormt een prachtig decor voor een succesvolle vergadering maar ook een spetterend feest krijgt in deze inspirerende omgeving een uniek karakter.

Menu's voor groepen

Menu A 32,50 p.p.
Gerookte zalm met kappertjes, bieslook, ui en toast

Kabeljauw met zoete aardappelpuree, trostomaatjes en een saus van garnalen

Crème Brulée met sorbetijs

Menu B 32,50 p.p.
Rundercarpaccio met mosterddressing, kappertjes, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rucola

Varkenshaas met aardappelpuree en champignonroomsaus

Chocolademousse met sinaasappelsorbetijs

Menu C 32,50 p.p.
Vitello tonnato

Duo van biefstuk & zalm op een bedje van aardappelpuree en broccoli met rode wijn saus

Grand dessert

Menu D 42,50 p.p.
Tartaar van tonijn

Kreeftenbouillon met tuinkruiden

Zeebaars met tomatenrisotto, peultjes en saffraansaus

Appelsorbet met appelchips & crème Suisse

Menu E 42,50 p.p.
Gemengde groene salade met rosbief en gemarineerde groenten

Gevogeltebouillon met kerrieroom

Spoom

Tournedos met een duxelles van paddenstoelen, op een bedje van geroosterde roseval aardappeltjes & groene groenten met rode wijnsaus

Dame Blanche 2.0

Menu F 62,50 p.p.
Salade van gamba, avocado & truffel met een dressing van gepofte knoflook

Heldere ossenstaartsoep met shii-take

Spoom

Stoofpotje van langoustines, schaal - en schelpdieren met saffraan

Surf & turf van kreeft & ossenhaas met aardappelstro, knoflookmayonaise & groentesalade

Lemoncurd taartje met meringue

Vegetarisch menu, prijs op aanvraag
Tarte tatin van tomaat en mozzarella

Paddestoelenbouillon

Spoom
 
Ravioli gevuld met ricotta, met een relish van tomaat, olijven en kappertjes

Limoenrisotto met gepofte mini-groenten en pappadum

Lemoncurd taartje met meringue

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groente en aardappelgarnituur op het bord.

Menu's vanaf 25 personen.

Aanvullend hebben we een drank- en wijnarrangement om het menu compleet te maken. Graag vernemen wij de menukeuze twee weken voorafgaand aan uw diner.

 

Buffetten

Om uw gasten meer variatie te bieden hebben we diverse buffetten samengesteld die we in de zaal presenteren. Kies uit:

Buffet Rotterdam 34,50 p.p.

Soep
Heldere groentebouillon met omeletreepjes

Salade
Vissalade gegarneerd met Noorse garnalen
Vleessalade gegarneerd met Hollandse hamreepjes
Aardappelsalade gegarneerd met ratatouille
Pastasalade met Italiaanse zongedroogde tomaatjes
Gemengde groene salade

Koude gerechten
Schotse gerookte zalm
Gerookte forel met kruidenkaas
Italiaanse combinatie van prosciutto, mortadella en spianata Romana
Carpaccio van ossenhaas met Parmezaanse kaas, mosterddressing en rucola
Cocktailsaus, kruidenboter en remouladesaus

Warme gerechten
Kipsaté in pindasaus met nasi
Varkensfilets in roomsaus met aardappelgratin
Biefstukreepjes in pepersaus met gebakken groente
Gebakken zalm in Hollandaisesaus met krielaardappeltjes

Dessertbuffet
Diverse ijssoorten
Diverse soorten bavarois
Diverse zoete lekkernijen

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groente en aardappelgarnituur op het bord.

Vanaf 25 personen

€ 34,50 Volwassenen

€ 19,50 Kinderen 4 - 12 jaar

Buffet London 42,50 p.p.

Luxe verrassingsamuse

Bospaddestoelensoep

Uitgebreid koud- en warm buffet met:

Salade
Vissalade gegarneerd met tonijn
Vleessalade gegarneerd met Hollandse hamreepjes
Aardappelsalade gegarneerd met ratatouille
Pastasalade met Italiaanse zongedroogde tomaatjes
Koude noodlesalade met geroosterde groenten
Gemengde groene salade

Koude gerechten
Schotse gerookte zalm
Gerookte forel met kruidenkaas
Noorse garnalen met een romige cocktailsaus
Cherrytomaatjes en mozzarella
Gebraden kippenborst met cashewnoten en balsamicodressing
Italiaanse schotel van prosciutto, mortadella en spianata Romana
Carpaccio van ossenhaas met Parmezaanse kaas, mosterddressing en rucola
Cocktailsaus, kruidenboter en remouladesaus

Warme gerechten
Kipstukjes in sesamsaus met witte rijst
Varkenshaasmedaillons in roomsaus met aardappelgratin
Ossenhaaspuntjes in Teriyakisaus met cashewnoten en gebakken groente
Gebakken zalm in Hollandaisesaus met krielaardappeltjes
Gepelde grote garnalen in zoetzure saus met mihoen

Grand dessert
Combinatie van patisserie en ijs, per persoon aan tafel geserveerd

Vanaf 25 personen

€ 42,50 Volwassenen

€ 22,50 Kinderen 4 - 12 jaar

Buffet New York 52,50 p.p.

Luxe verrassingsamuse

Kreeftenbisque

Carpaccio van ossenhaas met Parmezaanse kaas, mosterddressing en rucola

Uitgebreid koud- en warm buffet met:

Salade
Vissalade gegarneerd met tonijn
Vleessalade gegarneerd met Hollandse hamreepjes
Aardappelsalade gegarneerd met ratatouille
Pastasalade met Italiaanse zongedroogde tomaatjes
Komkommersalade met dilledressing
Griekse salade met feta en olijven
Gemengde groene salade

Koude gerechten
Schotse gerookte zalm
Gerookte forel met kruidenkaas
Glaasjes met Noorse garnalen en romige cocktailsaus
Glaasjes met cherrytomaatjes en buffelmozzarella
Gebraden kippenborst met cashewnoten en balsamicodressing
Italiaanse schotel van prosciutto, mortadella en spianata Romana
Cocktailsaus, kruidenboter en remouladesaus

Warme gerechten
Stukjes kip in zoetzuresaus met vers gesneden ananas en witte wilde rijst
Lamskoteletjes in een geurige knoflook-tijmsaus met aardappelgratin
Ossenhaaspuntjes in Teriyakisaus met cashewnoten en mihoen
Gebakken kabeljauw met tomatensaus, gegratineerd met kaas en daarbij gebakken groenten
Gebakken zalm in Hollandaisesaus met krielaardappeltjes
Gepelde grote garnalen in zoetzure saus met mihoen

Grand dessert
Combinatie van patisserie en ijs, per persoon aan tafel geserveerd

Op tafel serveren wij bij alle buffetten broodjes met boter en kruidenboter.

Vanaf 25 personen

€ 52,50 Volwassenen

€ 27,50 Kinderen 4 - 12 jaar

Aanvullend hebben we een dranken- en wijnarrangement om het menu compleet te maken. Voor meer informatie kunt u onze brochure  bekijken.

Huur een zaal voor een diner met uw gezelschap. Onze medewerkers helpen u graag met de samenstelling en coördinatie van uw diner.

Deze informatiebrochure maakt u wegwijs in de talrijke mogelijkheden die Van der Valk Hotel Ridderkerk u te bieden heeft. Vanzelfsprekend zijn wij graag bereid u nader te informeren en te adviseren. Van maandag tot en met vrijdag van 08.00u tot 20.00u en zaterdag van 09.00u tot 17.00u staan onze medewerkers van de afdeling Sales voor u klaar. U vindt onze afdeling Sales op de eerste verdieping van Van der Valk Hotel Ridderkerk. De afdeling Sales is ook bereikbaar per e-mail via sales@ridderkerk.valk.com en telefonisch via het nummer 0180 64 69 10.

Bekijk ook

Handig om te weten

  • Gratis WIFI
  • Ideale ligging bij de A15
  • Dichtbij Rotterdam
  • Gratis parkeren
  • 17 sfeervolle zalen
  • Betalen met Pinpas, CreditCard of contant