Zalen

Zakelijke bijeenkomst organiseren

Vanwege de huidige maatregelen vragen wij u voor het reserveren van een zaal voor een (nood)zakelijke bijeenkomst persoonlijk contact op te nemen met onze Sales afdeling via sales@ridderkerk.valk.com. Onze zaalopstellingen zijn aangepast op 1,5 meter afstand en op het maximum van 30 personen per zaal, zodat u veilig en vertrouwd bij ons kunt vergaderen. We volgen de richtlijnen van het RIVM. 

Zoekt u een inspirerende en sfeervolle omgeving voor uw vergadering, training of congres? Hotel Ridderkerk is strategisch gelegen aan de snelweg A15, op een steenworp afstand van Rotterdam. Een perfecte locatie voor iedere formele en informele bijeenkomst. Passend voor bijeenkomsten van 2 tot 300 personen. U bent bij ons van harte welkom.

We helpen u graag om een bijeenkomst geheel naar uw wensen samen te stellen. Wij nodigen u uit om eens langs te komen zodat u onze gastvrijheid kunt ervaren. We maken hiervoor graag een afspraak met u. U kunt ons 24/7 bereiken via 0180 - 64 69 00 en via sales@ridderkerk.valk.com.