Zakelijke bijeenkomst organiseren

Bent u opzoek naar een zaal of ruimte om uw vergaderingen en besprekingen zelf te organiseren? of bent u opzoek naar een ruime zaal om uw meest recente overwinningen te vieren?

Wij verwelkomen u dan graag in een van de door u gekozen zalen. Van der Valk verhuurt zestien verschillende zalen om elke organisatie en ook uw bedrijf van dienst te kunnen zijn. Dit is de perfecte locatie voor iedere formele en informele bijeenkomst. De zalen zijn passend van 2 tot 300 personen. Het voordeel aan het huren van onze zalen zijn de vaste faciliteiten om uw bijeenkomsten te kunnen ondersteunen die u krijgt bij het huren van een van onze zalen. Naast deze vaste faciliteiten, biedt Valk ook optionele faciliteiten uit zodat u zelf helemaal de baas bent over hoe de bijeenkomst er uit gaat zien.

Wij maken graag een afspraak met u zodat u zelf onze zalen kunt bekijken, gastvrijheid kunt ervaren en ideeën met ons kunt delen zodat wij alles voor u naar wens kunnen maken. U kunt ons bereiken via 0180 - 64 69 00 en via sales@ridderkerk.valk.com.