Ontdek onze beste deals

Aanbiedingen

Met onze deals boekt u de beste prijs voor een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Ridderkerk! Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. De deals variëren per periode dus wacht niet te lang met boeken. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen!

Op zoek naar inspiratie voor een leuke citytrip? Hotel Ridderkerk is de pérfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan wereldstad Rotterdam. Speciaal daarom hebben wij dit arrangement samengesteld waarbij u 2, 3 of zelfs 4 dagen kan genieten van deze fantastische stad! 

Geniet extra voordelig van een nachtje weg inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Ridderkerk met de bestseller! Combineer uw verblijf met een bezoek aan de stad Rotterdam of ontdek de prachtige fietsroutes in de omgeving van het hotel. Met de bestseller kunt u gratis annuleren tot 12:00 uur op de dag van aankomst.

Hoog Zomer Arrangement

Hoog Zomer Arrangement

Geniet deze zomer met ons Hoog Zomer Arrangement. Omhels de warme, zonnige dagen vol groen en frisse lucht. Maak prachtige wandelingen of fietstochten door de omgeving van ons hotel. In de avond geniet u van een culinair 3-gangen diner en 's ochtends van het befaamde Valk ontbijt!

Minimaal 35% korting

Vroege Toekan Weken

Onze populairste deal! Profiteer van minimaal 35% korting en geniet van de Vroege Toekan weken bij Hotel Ridderkerk! Deze exclusieve deal loopt 5 keer per jaar, twee weken lang. Houd deze pagina goed in de gaten, want dit wilt u niet missen!

Heeft u een Valk Account? Dan spaart u ook nog eens €2,50 p.p. tegoed op het gehele verblijf zodra u boekt via uw account.