Eten & Drinken

Coronavirus nieuws

Met het oog op de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen, hebben wij als directie van Hotel Ridderkerk per direct en tot nader order onze restaurants en hotelbar gesloten. Wij hopen dat dit zal bijdragen aan het voorkomen van verdere verspreiding van het virus.

Lees verder over onze maatregelen op onze nieuwspagina

Brunch

Elke zondag bent u van harte welkom bij onze gezellige . Wij ontvangen u vanaf 12.00 uur met een heerlijke welkomstcocktail en vervolgens openen wij het brunchbuffet. 

Bij de brunch in ons Live Cooking restaurant kunt u kiezen uit diverse salades en verschillende koude gerechten. Ook is er uiteraard een assortiment van warme gerechten en diverse broodsoorten en diverse soorten beleg. We sluiten de brunch af met een uitgebreid dessertbuffet.

De kinderen kunnen zich bij ons tijdens de brunch goed vermaken. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld koekjes bakken.

De brunch is inclusief koffie, thee, melk en jus d' orange. De invulling van de gerechten die wij serveren tijdens de brunch wisselt.

Prijzen en tijd

Aanvang zondag 12.00 uur
Prijs volwassenen € 27,50
Prijs kinderen 4 t/m 12 jaar € 16,00

Let op:

Tijdens feestdagen kunnen de aanvangstijden afwijken en gelden andere prijzen. Wij behouden het recht om de brunch in verband met te weinig deelnemers niet door te laten gaan. 

Reserveer een tafel voor ons brunchbuffet.

Ontdek ook

Handig om te weten

  • Gratis WIFI
  • Ideale ligging bij de A15
  • Dichtbij Rotterdam
  • Gratis parkeren
  • Ruim terras
  • Betalen met Pinpas, CreditCard of contant