Veilig & Vertrouwd

Per 18 februari gelden de volgende maatregelen: We zijn volledig geopend. We zijn blij onze gasten te mogen ontvangen in ons hotel en restaurant! We adviseren u vooraf een tafel te reserveren. Op deze pagina vindt u alle informatie over onze huidige richtlijnen. 


Hotelfaciliteiten

Al onze hotelfaciliteiten zijn geopend

  • Ons restaurant is geopend tot 23.00 uur, onze hotelbar tot 01.00 uur. We adviseren u vooraf een tafel te reserveren.
  • Roomservice is mogelijk voor ontbijt, lunch en diner tot 23.00 uur. U kunt daarna tot 01.00 uur nog drankjes en 24/7 op uw kamer bestellen. Wij rekenen een roomservice toeslag van €9.50. 
  • We serveren een uitgebreid ontbijt in ons buffetrestaurant. Om het aantal gasten tijdens het ontbijtbuffet goed te kunnen spreiden, werken wij in het weekend met tijdsloten. Onze receptie medewerkers reserveren in overleg met u een tijdslot voor het ontbijt. 

 


Restaurant & hotelbar

Ons restaurant en onze hotelbar zijn 7 dagen per week geopend.

  • Ons restaurant is geopend tot 23.00 uur.
  • Onze hotelbar is geopend tot 01.00 uur.
  • We adviseren u tijdig een tafel te reserveren. 

 


Vergaderingen & Bijeenkomsten

  • Heeft u vragen over uw geplande bijeenkomst? Gelieve een mail te sturen naar sales@ridderkerk.valk.com en wij zorgen dat u zo spoedig mogelijk een reactie ontvangt. 

 


 

Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel en restaurant de basisregels van de overheid te volgen. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, verzoeken we u vriendelijk deze per e-mail te stellen via receptie@ridderkerk.valk.com

Met gastvrije groet, 

Familie Van der Valk en medewerkers van Hotel Ridderkerk