Plaswijckpark

 Welkom in het betoverende Plaswijckpark Rotterdam, waar avontuur en plezier samenkomen voor jong en oud! Als een van de meest geliefde attractieparken in Nederland biedt Plaswijckpark een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

Gelegen in het hart van Rotterdam, biedt Plaswijckpark een unieke combinatie van attracties, speeltuinen en groene omgevingen, waardoor het een favoriete bestemming is voor zowel lokale bewoners als toeristen. 

Drie werelden in één park

Plaswijckpark is verdeeld in drie verschillende werelden: Wandelwijck, Speelwijck en Dierenwijck. Elk gebied biedt een scala aan activiteiten en attracties die de verbeelding van kinderen prikkelen en hun nieuwsgierigheid voeden.

Van glijbanen tot klimrekken en schommels, Plaswijckpark heeft speeltuinen die zijn ontworpen om kinderen actief te laten spelen en te verkennen. In Dierenwijck kunnen kinderen kennismaken met verschillende diersoorten en hun habitats. Het park organiseert educatieve activiteiten en voorstellingen die kinderen leren over het belang van natuurbehoud en het respecteren van dieren.

Ook biedt Plaswijckpark het hele jaar door spannende evenementen en activiteiten, van paaseieren zoeken tot herfstfestivals. Deze evenementen zorgen voor een constante stroom van nieuwe ervaringen en herinneringen voor gezinnen die het park bezoeken. Tot en met 25 februari kan er ook geschaatst worden in het park en vanaf 1 april gaan de waterattracties (rondvaartboot, vlottenvaart, trekvlot, waterfietsen en de kangaroetsjjj) weer open. Genieten!

Plan vandaag nog uw bezoek en maak onvergetelijke herinneringen met uw gezin!