Matinee

Wij hebben helaas voor het matinee op 1e Kerstdag geen beschikbaarheid meer. U kunt uw aanvraag voor 2e Kerstdag indienen of we kunnen u op de wachtlijst voor 1e Kerstdag plaatsen. 

U kunt op 1e en 2e Kerstdag genieten van ons Kerstmatinee. We ontvangen u bij aanvang van het matinee met een feestelijk welkomstdrankje, waarna we het uitgebreide buffet zullen openen.
U geniet tijdens het Kerstmatinee van heerlijke koude en warme gerechten, met voldoende keuze uit vis, vlees en vegetarische gerechten. Als afsluiting verzorgen we een feestelijk dessertbuffet. Onze jongste gasten kunnen genieten van diverse kindergerechten en hoeven zich tijdens het matinee niet te vervelen.
Het Kerstmatinee is inclusief onbeperkt dranken uit ons binnenlands gedistilleerd drankarrangement.
Kerstfolder

Prijs

Volwassenen € 67,50  per persoon
Kinderen 3 t/m 12 jaar € 32,50 per persoon
Kinderen 0 tot 3 jaar gratis  
     
Tijd    

13.00 - 15.30 uur

   

Informatie of reserveren? Mail uw (reserveringsaan)vraag dan naar sales@ridderkerk.valk.com. Wij nemen alleen aanvragen per e-mail in behandeling. Voor alle activiteiten geldt een beperkte beschikbaarheid en is reserveren noodzakelijk.

Ook blijven slapen? Voor gasten die één van onze Kerstactiviteiten hebben geboekt hebben wij een aantrekkelijk kamertarief. Informeer hier direct naar bij het maken van uw Kerstreservering.