Eten & Drinken

Coronavirus nieuws

Met het oog op de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen, hebben wij als directie van Hotel Ridderkerk per direct en tot nader order onze restaurants en hotelbar gesloten. Wij hopen dat dit zal bijdragen aan het voorkomen van verdere verspreiding van het virus.

Lees verder over onze maatregelen op onze nieuwspagina

Dinerbuffet

Geniet van ons uitgebreide en onbeperkte . Op de buffeteilanden serveren we tal van koude gerechten en heerlijke salades. Op het warme buffet heeft onze chefkok een varieteit van diverse (seizoens) gerechten voor u samengesteld. Voor elke smaak presenteren we diverse culinaire verrassingen. Op het eind van de avond serveren wij op de buffeteilanden een dessertbuffet voor u.

Gedurende de avond serveren wij het Hotel Ridderkerk drankarrangement. Dit onbeperkte drankarrangement bestaat uit: huiswijn (wit, rood en rosé), tapbier (Bavaria), alcoholvrij bier, frisdrank, vruchtensap, koffie, thee, port, sherry, vermouth, jenever en vieux.

Tijden en prijzen

Inloop zaterdag tussen 18.00 uur en 19.00 uur
Inloop zondag tussen 17.00 uur en 18.00 uur
Prijs volwassenen € 39,50
Prijs kinderen 4 t/m 12 jaar € 18,50

De kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar zijn op zondag gratis.  

Let op:

Van 1 augustus 2020 t/m 22 augustus 2020 is er op zaterdag en zondag geen buffet.

Tijdens feestdagen kunnen de aanvangstijden afwijken en gelden andere prijzen. Bij te weinig deelnemers kunnen wij het buffet niet door laten gaan. 

Reserveer een tafel voor uw Live Cooking Diner buffet.

Ontdek ook

Handig om te weten

  • Gratis WIFI
  • Ideale ligging bij de A15
  • Dichtbij Rotterdam
  • Gratis parkeren
  • Ruim terras
  • Betalen met Pinpas, CreditCard of contant