Verrassend uit eten met de kinderen

Kinderen zijn bij Van der Valk Hotel Ridderkerk van harte welkom! Speciaal voor onze jongste gasten heeft Van der Valk een verrassend kindermenu ontwikkeld: Van der Valk Wereldeters. Deze menukaart met avontuurlijke en verantwoorde gerechten daagt de kleintjes uit om eens wat anders te eten dan het traditionele kindermenu.

Op reis met Timo Toekan

Samen met Timo Toekan gaan de kids op reis naar landen als Amerika, Argentinië, Italië, Japan, Zuid Afrika en natuurlijk niet te vergeten: Nederland. Bij elk gerecht vertelt Timo iets leuks over het land, zoals allerlei weetjes en verhalen. De kaart is verpakt in een leuk doe-boekje met weetjes over de gerechten, puzzels en een kleurplaat. Deze spannende reis verandert elk half jaar zodat het altijd verrassend blijft. De kids mogen het boekje mee naar huis nemen.

Bekijk hier onze Wereldeters menukaart

 

Het boek 'Wereldeters'

De kindermenukaart is geïnspireerd op het bekroonde boek van Marjolein de Vlaam. Het boek staat vol leuke verhalen en grappige weetjes over verschillende landen in de wereld en heerlijke recepten. Het boek is te koop bij alle deelnemende Van der Valk restaurants. Klik hier voor meer informatie over het boek.

Kids Rights

Omdat we als familiebedrijf ook iets willen betekenen voor kinderen die het minder goed hebben, steunen wij met Van der Valk de organisatie KidsRights. Deze organisatie komt op voor de positie van kwetsbare kinderen waar ook ter wereld. Met onze kindermenukaart steunen wij in het bijzonder de KidsRights Changemakers Movement. Dit is een wereldwijd online platform, speciaal voor kinderen en jongeren die in actie komen voor kinderrechten; de Changemakers. Op dit platform kunnen de jonge actievoerders elkaar vinden en inspireren. Ook kunnen zij via dit platform gevonden worden door andere mensen en organisaties die de Changemakers willen ondersteunen. Met het Wereldeters menu steunt Van der Valk de KidsRights Changemakers Movement en erkent hiermee de kracht van kinderen in de realisatie, promotie en implementatie van kinderrechten. Lees meer over de Changemakers. 

Gezellig met de kinderen uit eten is dus niet alleen een avontuurlijk uitje voor de kids, u steunt hiermee ook de KidsRights Changemakers Movement! 

Wereldeters paspoort

Sparen voor een leuke verrassing? De kleine eters krijgen bij het bestellen van een Wereldeters menu een Wereldeters paspoort. Na het eten kunnen zij bij de receptie een sticker halen. Wanneer het Wereldeters paspoort vol is, kan deze ingeleverd worden bij de receptie en ontvangen de kinderen een leuke verrassing! 

www.vandervalkwereldeters.nl