Eten & Drinken

Verrassend uit eten met de kinderen

Speciaal voor onze jongste gasten heeft Van der Valk een kindermenu ontwikkeld: Van der Valk Wereldeters. Deze menukaart daagt de kleintjes uit om eens wat anders te eten dan het traditionele kindermenu, friet met een frikadel. Bekijk hier de nieuwe .

Op reis met Timo Toekan

Samen met Timo Toekan gaan de kids op reis naar landen als China, Brazilië, Hawaii, Mexico, Italië, Indonesië en natuurlijk niet te vergeten: Nederland. Bij elk gerecht vertelt Timo iets leuks. Deze spannende reis verandert elk half jaar zodat het altijd verrassend blijft. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje, of reserveer een tafel!

Het boek 'Wereldeters'

De kindermenukaart is geïnspireerd op het bekroonde boek van Marjolein de Vlaam. Het boek staat vol leuke verhalen en grappige weetjes over verschillende landen in de wereld en heerlijke recepten. Het boek is te koop bij alle deelnemende Van der Valk restaurants. Klik hier voor meer informatie over het boek.

Kids Rights

Omdat wij voor kinderen die het minder goed hebben ook iets willen betekenen, steunen wij de organisatie KidsRights. Deze organisatie komt op voor de positie van kwetsbare kinderen waar ook ter wereld. Met onze kindermenukaart steunen wij in het bijzonder het voedselprogramma Sizanani in Zuid-Afrika. Lees meer over Van der Valk en KidsRights.

Wereldeters paspoort

Sparen voor een leuke verrassing? De kleine eters krijgen bij het bestellen van een Wereldeters menu een Wereldeters paspoort. Na het eten kunnen zij bij de receptie een sticker halen. Wanneer het Wereldeters paspoort vol is, kan deze ingeleverd worden bij de receptie en ontvangen de kinderen een leuke verrassing! 

    

Is uw kind gek op tekenen? Dan hebben wij hier een leuke  voor uw kind. Veel plezier!

www.vandervalkwereldeters.nl